«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του Παντελή Παντελίδη! Η ανατριχιαστική της ανάρτηση

Ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνη την τραγική μέρα που το πανελλήνιο παρακολουθούσε μουδιασμένο τα ρεπορτάζ για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Παντελή Παντελίδη;

Μπορεί, πλέον να έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από την τραγική εκείνη ημέρα, όμως κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το γλυκό παιδί του λαϊκού τραγουδιού.


Και σίγουρα δεν μπορεί να τον ξεχάσει η μητέρα του η οποία όλο αυτόν τον καιρό συνεχίζει να πενθεί για τον ξαφνικό και τόσο άδικο χαμό του.

Η μητέρα του είναι ακόμα βυθισμένη στον πόνο για την απώλεια του πρωτότοκου γιου της μιας και δεν μπορεί τίποτα και κανένας να αναπληρώσει αυτό το τόσο μεγάλο κενό που άφησε πίσω του ο Παντελής.

Σαν χθες ο Παντελής θα γιόρτασε τα 37α γενέθλιά του και η μητέρα του, Αθηνά συγκίνησε στα social media με την ανατριχιαστική της ανάρτηση.

«ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 1. ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ», έγραψε η ίδια στο facebook της.

Δες το ποστ της:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts