Συντετριμμένη η Ιλένια Ουίλιαμς, 5 μέρες μετά τον χαμό του πατέρα της! Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της

Μόλις πέντε μέρες έχουν περάσει από την απώλεια του Ρόμπερτ Ουίλιαμς και οι δικοί του άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν συντετριμμένοι από τον χαμό του. Όπως η κόρη του Ιλένια που δεν μπορεί ακόμα να συνέλθει.

Στις 21 Αυγούστου 2022 σε ηλικία 72 ετών έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος τραγουδοποιός, νικημένος ύστερα από μάχη με τον καρκίνο. Η οικογένειά του ήταν πάντοτε στο πλευρό του, μέχρι και την τελευταία στιγμή και τον στήριξαν σε όλα τα δύσκολα που πέρασε από την αρχή της ασθένειάς του, αλλά και μετέπειτα στην πολύ σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Ιλένια Ουίλιαμς, η κόρη του, από την αρχή της γνωστοποίησης της είδησης δήλωσε συγκλονισμένη για τον θάνατο του πατέρα της, ενώ έκανε και μια σχετική δημοσίευση, η οποία και μας συγκίνησε όλους. Η ίδια φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε να τραγουδά με τον πατέρα της το τραγούδι Stand by me!

Σήμερα, πέντε μέρες μετά τον θάνατο του σπουδαίου Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η κόρη του, Ιλένια Ουίλιας πόσταρε μια φωτογραφία με ένα ηλιοβασίλεμα και έγραψε χαρακτηριστικά: «Το ξέρω κάποτε θα φύγεις, θα χαθείς, σαν ένα όνειρο», ένας στίχος από το τραγούδι που είχε ερμηνεύσει ο πατέρας της με την Μπέσυ Αργυράκη με τίτλο “Σαν ένα όνειρο”.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts