Αυτή η νύχτα μένει: Αυτός θα είναι ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά!

Αυτή η νύχτα μένει: Αγρίνιο 1984, νυχτερινό κέντρο το «Όνειρο». Ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου υποδύονται δύο άντρες της νύχτας που κρύβουν πολλά μυστικά στη νέα σειρά του ALPHA με τίτλο “Αυτή η Νύχτα Μένει”.

Πίσω από τους δυνατούς προβολείς, την ψευδαίσθηση του στρας, τον λουλουδοπόλεμο και την ευφορία του αλκοόλ, κρύβονται ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες αλήθεια και πόνο. Και μια ηθική που είναι συχνά καθαρότερη από την υποκρισία των ισχυρών και των επιφανών της ημέρας.

Μία ιστορία που μας ταξιδεύει σε έναν μυστήριο κόσμο γεμάτο μουσική και χορό. Εκεί που όλοι έχουν τους δικούς τους κανόνες. Ένας αγώνα για επιβίωση και δίψα για ζωή. Στο ίδιο τραπέζι τα πίνουν κάθε βράδυ η ζωή, η καψούρα και ο θάνατος.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έρχεται στον ρόλο του Στρατή. Ο Στρατής είναι ένας άντρας δυναμικός, ντόμπρος κι ασυμβίβαστος. Είναι ιδιοκτήτης του τοπικού σκυλάδικου που έχει ταράξει τα δεδομένα της μικρής αυτής κοινωνίας.

Ο Στρατής είχε σχέση με την σύζυγο του δημάρχου της περιοχής (Γιάννη Στάνκογλου). Ο έρωτας αυτός κράτησε για 20 χρόνια και αποτέλεσε το μεγάλο αγκάθι στον γάμο του Χρήστου (Γιάννη Στάνκογλου) και της Μαρίνας (Ελένης Ρουσσινού).

Όταν ο Δήμαρχος το μαθαίνει, έρχεται αντιμέτωπος με τον μαγαζάτορα. Ο κόσμος του Στρατή και το μαγαζί του δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού.

Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί. Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »