Τάσος Νούσιας: «Το τέλος στη Μάγισσα πλησιάζει, θα πληρώσουν αυτοί που πρέπει»

Ο Τάσος Νούσιας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος Tv και μίλησε για την ολοκλήρωση της σειράς, Μάγισσα στον ΑΝΤ1. Η συνέντευξη αυτή που έδωσε έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τους fans της σειράς που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης κάθε φορά που προβάλλεται στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Στο τέλος τι θα δούμε; Η σειρά ολοκληρώνεται στις 9 Απριλίου…

Το τέλος πλησιάζει… Όλα θα έρθουν στο φως… Θα πληρώσουν αυτοί που πρέπει, μεταξύ μας όλοι θα πρέπει να πληρώσουν γιατί όλοι έχουν κάνει από κάτι. Και αυτό ήταν το μαγικό της γραφής των σεναριογράφων.

Συζητάτε για νέα σειρά;

Υπάρχουν προτάσεις, γίνονται συζητήσεις για δουλειές που με ενδιαφέρουν. Όμως, δεν έχω καταλήξει. Ακόμα δεν έχουν καταλήξει και οι καναλάρχες για το προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Τάσος Νούσιας: Η ηλικία, η σύζυγος Marlene Kaminsky και η κόρη τους Ιωάννα

Τάσος Νούσιας: Αυτή η σκηνή στη Μάγισσα διήρκησε 10 ώρες με 42 βαθμούς θερμοκρασία

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε ο Τάσος Νούσιας πριν από λίγο καιρό. Ο πρωταγωνιστής της σειράς H Μάγισσα, μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνισή του για τις ανάγκες του ρόλου του ενώ αποκάλυψε και την πιο δύσκολή σκηνή μέχρι σήμερα.

«Πρώτη φορά αφήνω τα μούσια τόσο μακριά, λόγω ρόλου. Με έχουν παιδέψει. Πρέπει να τα φροντίζεις, στο φαγητό είναι βάσανο. Τον καλοβλέπω τον ρόλο του παππά, αν γίνει άμεσα, γιατί δεύτερο καλοκαίρι δε θα τα αντέξω», είπε.

Και συνέχισε: «Η σκηνή που ξιφομαχούμε με τον Γιώργο Γάλλο μας πήρε 10 ώρες, είχε 42 βαθμούς υπό σκιά και φορούσαμε αυτά τα βαριά ρούχα. Η θερμοκρασία ήταν οριακά υποφερτή. Υπήρξε θερμοπληξία. Ήμασταν οριακά στο να φτάσουμε στη λιποθυμία. Ευτυχώς ασχολήθηκα με τον στίβο στην εφηβεία, γιατί υπήρξε μια μεγάλη εκτόνωση μέσα από εκεί.

Η βασική μου παιδεία στηρίχθηκε στον πρωταθλητισμό… Καθοδηγώ προς τα εκεί και την κόρη μου. Ο άνθρωπος πρέπει να έρθει από νωρίς σε επαφή με την ήττα και με τη νίκη. Να το γευτεί αυτό, να παιδευτεί με αυτό και να μπορέσει να τραβήξει τα φυσικά του όρια σε τέτοιο βαθμό ώστε να αναλογιστεί με έναν τρόπο πως θα γίνει καλύτερος. γιατί ο ίδιος θα έχει βιώσει μέσα του μια συνθήκη, που αν δεν είσαι παρών και δε τη κερδίσεις κατά μόνας, πολύ πιθανό πολύ εύκολα να μεταθέσεις την ευθύνη σε άλλον. Καλό είναι να αναμετρηθείς με τα όριά σου και να τα κερδίσεις με έναν τρόπο».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts