Τέλος ο Έρωτας Φυγάς: Ενημέρωσαν με mail τους συντελεστές ότι σταματάνε

Έρωτας Φυγάς: Πρόωρο φινάλε για την σειρά του Open που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day το πρωί της Πέμπτης το καθημερινό σίριαλ του σταθμού μετά τις γιορτές ρίχνει αυλαία.

Οι τηλεθεατές που παρακολουθούν τον «Έρωτα Φυγά» δεν θα έχουν τη δυνατότητα –σύμφωνα με το ρεπορτάζ- να δουν πως ολοκληρώνεται η σειρά, αφού το κανάλι δεν προχωράει σε νέα επεισόδια ελλείψει χρημάτων.

Μάλιστα, χθες οι συντελεστές της σειράς ενημερωθήκαν πως σταματάνε με ένα mail, το οποίο περιγράφει τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Όπως είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η παραγωγή πληρώνει κανονικά τους ηθοποιούς, ωστόσο το Open οφείλει τεράστια ποσά στην εταιρεία παραγωγής.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο από το Happy Day:

Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι ο Σταύρος Σβήγκος ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, το απόγευμα της Κυριακής 26/11, στο Καλύτερα δε γίνεται. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην δραματική σειρά του Open Έρωτας φυγάς στην οποία και πρωταγωνιστεί εδώ και δύο σεζόν. Μίλησε και για τις ψευδείς ειδήσεις που έχει βιώσει αλλά και για τις εξελίξεις που έρχονται χωρίς όμως να γνωρίζει όπως φαίνεται το τι θα γινόταν λίγες μέρες μετά.

«Πολλές φορές και διάφορες στιγμές οι δημοσιογράφοι είναι αναγκασμένοι να γεμίζουν μια σελίδα και θα γράψουν κάτι χοντρό ή άσχημο. Αν θίγει κάποιο τρίτο πρόσωπο θα πάρω τηλέφωνο. Ή τις προάλλες ήρθα σε δύσκολη θέση με τη δουλειά μου γιατί έγραφαν ότι παραιτούμαι. Μου δημιούργησε πρόβλημα εργασιακό με τα συμβόλαια. Γενικότερα δεν ασχολούμαι με το τι γράφουν ή τι κυκλοφορεί. Δεν κοιτάω ούτε τα νούμερα, ούτε τις κριτικές», δήλωσε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts