Τέλος ο Πέτρος Φιλιππίδης από το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

H επίσημη ανακοίνωση-απόφαση για το μέλλον του Πέτρου Φιλιππίδη, του πρωταγωνιστή του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μόλις ελήφθη και ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΕΡΤ με δελτίο Τύπου που στάλθηκε σε όλα τα Μέσα.

Παράλληλα διευκρινίστηκε ότι η σειρά επ’ ουδενί δεν «κόβεται».

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

Ωστόσο, λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «παύση» αυτή του ηθοποιού έγινε προφανώς σε συνεννόηση με την εταιρεία παραγωγής της σειράς, καθώς όλοι οι ηθοποιοί υπογράφουν συμβόλαια με την εταιρεία και όχι με την ΕΡΤ όταν πρόκειται για εξωτερικές παραγωγές όπως η συγκεκριμένη σειρά.

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 7696 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr