Τα «χώνει» μέσω Facebook η Νικολέττα Βλαβιανού

Πρωτοφανές αυτό που είδαμε αλλά για να φτάσει σε αυτό το σημείο σημαίνει πως κάτι την ενόχλησε υπερβολικά. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους αναρτήσεις η αγαπημένη ηθοποιός, Νικολέττα Βλαβιανού. Σε έξαλλη κατάσταση με την συμπεριφορά κάποιου ή κάποιων αναγκάζεται να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ή να το βγάλει από μέσα της αυτό που την έφτασε σε αυτό το σημείο και γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Τα αγοράκια πρέπει να μάθουν ότι δεν ενδιαφέρονται “”όλες” για τα προσόντα τους……αν δεν μπορούν ακόμα να ξεχωρίσουν που και με ποιες …τους “”παίρνει”” …την πιπίλα τους και νάνι…κάποιες έχουν άλλες κ ενίοτε σημαντικότερες δουλειές να κάνουν…»

Είπατε κάτι;;;;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Ο Γιωργίκης νιώθει ότι τον αγνοεί η Ιουλία αλλά καλοπερνά με τη Δέσπω- «Από πότε έχουμε να βρεθούμε σαν ζευγάρι;»

Το προξενιό της Ιουλίας: Στο επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, η σύλληψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια Σκούταρη, όσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »