Τελειώνουν οι σειρές – Πότε θα δούμε τα τελευταία επεισόδια;

Ο Ιούνιος τελειώνει και οι τηλεοπτικές σειρές των καναλιών θα ρίξουν σιγά σιγά την αυλαία τους. Άλλες για πάντα και άλλες λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

Στον ΑΝΤ1 την Τρίτη 4 Ιουλίου ρίχνουν τίτλους τέλους οι «Παγιδευμένοι» με ένα συγκλονιστικό φινάλε, αλλά θα τους ξαναβρούμε τη νέα σεζόν.

Επίσης στον Alpha την ίδια ημέρα θα μας αποχαιρετήσει η «Μουρμούρα», που θα συνεχίσει την πορεία της και τη νέα σεζόν, με ηχηρές αποχωρήσεις, όπως αυτές των Κοκκίδου, Χάνου, Χατζηαγγελάκη και Ρένεση.

Στις 13 Ιουλίου θα ολοκληρωθεί η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», ενώ ο «Σασμός», που σαρώνει στις τηλεθεάσεις, θα πει καλό καλοκαίρι στις 14 Ιουλίου και θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο με τον τρίτο κύκλο του.

Στο Mega στις 6 Ιουλίου κουνά μαντίλι η «Γη της ελιάς», ενώ το «Μαύρο ρόδο» θα πει οριστικό goodbye στις 9 Ιουλίου.

Στο Star η αυλαία πέφτει για την κομεντί μυστηρίου «IQ 160» με τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή. Το τελευταίο επεισόδιο θα μεταδοθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου και από φθινόπωρο και πάλι μαζί.

Ως γνωστόν, ο «Έρωτας φυγάς» στο Open, που κάνει εξαιρετικές τηλεθεάσεις στην απογευματινή ζώνη του καναλιού, θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Για φέτος, η σειρά ρίχνει αυλαία αύριο. Τέλος, ο «Γλυκάνισος» ολοκληρώνεται και αυτός στον Σκάι και το τελευταίο του επεισόδιο θα το δούμε το Σάββατο 1 Ιουλίου.

Δες κι αυτό το ενδιαφέρον άρθρο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts