Τι έκανε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο Athens Beverly Hills;

Ο γνωστός σχεδιαστής και influencer Γιώργος Ασημακόπουλος επισκέφθηκε το Athens Beverly Hills για την πρωτοποριακή 4D high Definition θεραπεία, και ευχαρίστησε τον Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου μέσα από τα social media και το βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος, μία μόλις ημέρα μετά τη θεραπεία.

Στο προσωπικό του προφίλ στο instagram με τους 240.000 followers, ο Γιώργος εξήγησε τι είναι το 4D high Definition και γιατί επέλεξε να το πραγματοποιήσει με τον Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου. Ευχαρίστησε τον πλαστικό χειρουργό και δήλωσε πολύ ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα, που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχει αποκτήσει χωρίς να αισθανθεί σχεδόν καθόλου ενόχληση ή πόνο.

Πολλοί είναι οι επώνυμοι και καλλιτέχνες που εμπιστεύονται τον Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου για να μεταμορφώσουν το σώμα τους.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τη μέθοδο 4D high Definition από το ενημερωμένο site της κλινικής Athens Beverly Hills.

Μπορείς και εσύ με αυτή την επαναστατική μέθοδο να αποκτήσεις το σώμα που επιθυμείς και σου αξίζει, εύκολα και ανώδυνα!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »