Το νέο «έξυπνο» εργοστάσιο Portioli στο Μιλάνο!

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse S.A Portioli Espresso Νίκος Πάπας, ο CEO Moreno Portioli και ο Managing Director Mattia Portioli συναντήθηκαν νέο εργοστάσιο Portioli στο Μιλάνο.

Τέσσερις φορές μεγαλύτερο, ακόμα πιο σύγχρονο, ενεργειακής κλάσης «Α» για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης και έξυπνου φωτισμού. Με μοναδικό κατασκευαστικό σχεδιασμό της οροφής του εργοστασίου, η οποία θυμίζει φτερά γλάρου, επιτρέποντας στις ακτίνες του ηλίου να περάσουν στον εργοστασιακό χώρο μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας, δημιουργώντας μια εξαιρετική αίσθηση ευεξίας, φυσικού φωτισμού και σταθερής θερμοκρασίας, ώστε η 1η ύλη, ο καφές, να διατηρείται σε ιδανική θερμοκρασία κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Με φωτοβολταϊκά συστήματα για την ελαχιστοποίηση του αποτυπώματος στο περιβάλλον, με τεχνολογίες μείωσης ρύπων, κατανάλωσης ενέργειας, νερού και αποβλήτων, μεγαλώνοντας έτσι την συνεισφορά στην προστασία του πλανήτη.

Πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγή με 9 στάδια ελέγχου, για 100% σταθερή ποιότητα και γεύση των χαρμανιών μας όπως και για τον πλήρη έλεγχο και αποφυγή σφαλμάτων. Ο καφές τεστάρεται γευστικά και χρωματικά με μηχανήματα, ούτως ώστε να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητα του προϊόντος. 22 ηλεκτρονικά φωτοκύτταρα, επιλέγουν τους καλούς από τους κακούς κόκκους έναν προς έναν. Τα φωτοκύτταρα είναι ρυθμισμένα έτσι ώστε να ανιχνεύουν οποιοδήποτε ξένο στοιχείο υπάρχει στον καφέ και να το απορρίπτουν.

Η Espresse S.A. ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση του κορυφαίου Ιταλικού espresso Portioli για τον κλάδο HO.RE.CA. και RETAIL σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ο οίκος Portioli με έδρα το Μιλάνο, σήμερα στην τέταρτη γενιά της εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με ποιοτικά προϊόντα, κορυφαία ποιότητα και αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts