Η επανάσταση στον καφέ αποκτά χρώμα με τη νέα γκάμα των Ιταλικών προϊόντων καφέ Portioli

Ο καφές είναι ένα ρόφημα που απολαμβάνεται κάθε ώρα της ημέρας και αποτελεί μια καθημερινή «ιεροτελεστεία». Ο Espresso Portioli σε συνοδεύει σε κάθε ώρα, σε κάθε περίσταση και σε κάθε συναίσθημα. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η μέρα σου!

Ο Νίκος Πάπας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse SA – Portioli, παρουσίασε στους συνεργάτες του, την ανανεωμένη γκάμα των εξαιρετικών Ιταλικών προϊόντων Portioli που πρόκειται με σιγουριά να εντυπωσιάσει όλους τους λάτρεις καφέ. Ο γλυκόπιοτος, κρεμώδης, με ντελικάτη γεύση και ποικίλα αρώματα καφές έχει κερδίσει την προτίμηση των coffee gourmets και κατέχει κυρίαρχη θέση στην αγορά, κατατάσσοντας τον στις πρώτες θέσεις προτίμησης μεταξύ των premium brands χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του.

Η Espresse SA ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση του κορυφαίου Ιταλικού espresso Portioli για τον κλάδο HO.RE.CA. και RETAIL σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ο οίκος Portioli με έδρα το Μιλάνο, σήμερα στην τέταρτη γενιά της εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή ποιοτικά προϊόντα, κορυφαία ποιότητα και αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts