Το ναυάγιο: «Αναρωτιέμαι αν…» – Το πρόβλημα υγείας του βρέφους δημιουργεί απορίες και αμφιβολίες

Το ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης πιάνει την Ειρήνη με τον Πέτρο μόνους στο σπίτι του Στελή και αρνείται να πιστέψει ότι βρέθηκαν τυχαία τις ίδιες μέρες στην Κρήτη. Έτσι η σύγκρουση των δύο άντρων είναι πλέον αναπόφευκτη. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης και η Πολυξένη γνωρίζουν τον Μάκη και μαθαίνουν ποιοι είναι οι γονείς του, αλλά και την περιπέτειά του στην Ασφάλεια. Το ζευγάρι δεν δέχεται τον Μάκη για σύντροφο της κόρης του.

Έτσι, λίγο μετά, ο νεαρός αναγκάζεται να της πει τον πραγματικό λόγο που οι γονείς τους αντιδρούν τόσο πολύ στη σχέση τους. Παράλληλα, ο Παντελίδης αναθέτει μια καινούρια αποστολή στην Αλίκη. Εκείνη, όμως, εκμεταλλεύεται όσα της λέει ο δικηγόρος και βάζει μπροστά το δικό της σχέδιο για να μπορέσει να βοηθήσει τα θύματα. Στην Κρήτη, ο Πέτρος κατηγορεί ανοιχτά τον Ιπποκράτη για κλέφτη. Κι ενώ η Ειρήνη ζητάει εξηγήσεις από τον σύζυγό της για τις κλεμμένες φόρμουλες των αρωμάτων, αυτός βγάζει έναν ακόμα άσο από το μανίκι του και της αποκαλύπτει το παρελθόν του πραγματικού Αντώνη.

Ο ακριβοθώρητος Έκτορας Λιάτσος – Η ηθοποιός μαμά του, η καταγωγή από… τζάκι και το Ναυάγιο

Το μωρό εμφανίζει πρόβλημα υγείας

Η Ελένη αποφασίζει να βρεθεί με την Αλίκη και οι δυο τους έρχονται σε μία μυστική συμφωνία προκειμένου να βοηθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη δίκη του «Φοίνιξ» όλα τα θύματα αλλά και τον Μιχάλη. Από την άλλη, ο Γιώργης αναφέρει στον Ξενάτο τον βιασμό της Αλίκης από τον Παντελίδη και εκείνος αποφασίζει να το ερευνήσει.

Ένα πρόβλημα υγείας του βρέφους δημιουργεί απορίες στη Στέλλα και ακόμα περισσότερες αμφιβολίες για τη μητρότητα του παιδιού στην Ελένη. Εν τω μεταξύ, η Ειρήνη, συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του Ιπποκράτη, κανονίζει να βρεθεί με τον «Αντώνη» για να μάθει την αλήθεια κι εκείνος νιώθει πως ήρθε η στιγμή να της αποκαλύψει πως στην πραγματικότητα είναι ο Πέτρος και πως αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως είναι ο Αντώνης.

Το ναυάγιο: Ο Γιώργος κινδυνεύει τα χάσει τα πάντα – Ο Παντελίδης θάβει την αλήθεια

Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, ο Ορφέας ανακαλύπτει την ταυτότητα με τη φωτογραφία του πραγματικού Αντώνη και το μεγαλύτερο μυστικό του Πέτρου βρίσκεται πια στα χέρια του γιου του Ιπποκράτη.

Πηγή: My tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts