Το ναυάγιο: «Αν αναστατώσεις το παιδί μου, θα με βρεις απέναντι»

Το ναυάγιο: Σε αυτό το άρθρο θα δεις αποσπάσματα από το επόμενο επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί στις 10 Μαΐου.

Παράλληλα: Σε μεγάλο σοκ θα βρεθεί η Βάσω στα επόμενα επεισόδια στο “Ναυάγιο”, αφού θα μάθει ότι ο πατέρας της, σκότωσε τους γονείς του Άγγελου. Ο Άγγελος διέλυσε τον αρραβώνα του με την Βάσω, όχι γιατί δεν την αγαπάει, αλλά γιατί τον κυριεύουν οι τύψεις, που ο Γιαννακάκης έκαψε τους γονείς του ζωντανούς.

Η Βάσω νιώθει θυμό και μεγάλη προδοσία, καθώς πιστεύει ότι ο Άγγελος την παράτησε για άλλη γυναίκα. Έτσι, αποφασίζει να φύγει πίσω στην Κρήτη με τους γονείς της, για να ξεχάσει και να απομακρυνθεί. Μία έρευνα όπως στο γραφείο του πατέρα της, θα φέρει τη Βάσω, κοντά στην αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας.

Όπως διαβάζουμε στον Τηλεθεατή, θα δει έναν φάκελο, με το όνομα ”Κοντογιωργάκης”.

Το Ναυάγιο spoiler: «Ο Ιπποκράτης το έκανε» – Η Ειρήνη χάνει τον έλεγχο μετά την αποκάλυψη

Η Βάσω θα τον ερευνήσει και θα φτάσει στη μεγάλη αλήθεια μετά από καιρό. Ο φάκελος αυτός είναι της οικογένειας του Άγγελου, που είχαν δανειστεί χρήματα από τον Δημήτρη Γιαννακάκη. Η εντολή θανάτου τους, από τον Γιαννακάκη για εκφοβισμό ήταν ο λόγος που ο Άγγελος χώρισε με την Βάσω. Κι αυτό θα το μάθει η κοπέλα στην πορεία της σειράς και θα ταραχτεί.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts