Το Ναυάγιο spoiler: «Ο Ιπποκράτης το έκανε» – Η Ειρήνη χάνει τον έλεγχο μετά την αποκάλυψη

Το Ναυάγιο spoiler: Οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, αναμένονται καθηλωτικές. Αυτά που θα δούμε στις οθόνες μας θα μας καθηλώσουν και θα δούμε τους ήρωες με άλλο πρόσωπο.

Η ώρα των αποκαλύψεων φτάνει. Ο Πέτρος λέει στην Ειρήνη όλη την αλήθεια για το ποιος είναι πραγματικά. Ο δικηγόρος των θυμάτων συναντιέται κρυφά με την Αλίκη και ζητάει επειγόντως τη βοήθειά της. Η Ευγενία επισκέπτεται τον Ιπποκράτη στο γραφείο του και επιμένει να δει τον Ορφέα. Κι ενώ ο ίδιος τη διώχνει, ο Άγγελος προσφέρεται να την πάει σε μία καφετέρια για να συνέλθει, ελπίζοντας να εκμαιεύσει πληροφορίες για τον Ιπποκράτη.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στην εκπομπή Πάμε Δανάη, «Η αρχή του τέλους για τον Ιπποκράτη ξεκινά. Η Ειρήνη έχει αντιληφθεί τα πάντα και η Ευγενία θα προχωρήσει σε μία αποκάλυψη. Σε μία συζήτηση που θα έχουν θα της αποκαλύψει ότι κατά πάσα πιθανότητα, υποψιάζεται ότι ο Ιπποκράτης έκανε κακό στην Κλαίρη».

«Η Ειρήνη τρελαίνεται, χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της, πανικοβάλλεται, δεν ξέρει τι να κάνει και σε μία συνάντηση που θα έχει στη συνέχεια με τον Πέτρο, ο Πέτρος θα προσπαθήσει να της δώσει τη λύση. Της προτείνει να μετακομίσει στο σπίτι του», πρόσθεσε.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Το Ναυάγιο, είδαμε: Ο Πέτρος είναι απελπισμένος καθώς η Ειρήνη, από τη στιγμή που έμαθε πως τόσο καιρό ζούσε μέσα στο ψέμα, δεν θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια της. Η αποκάλυψη του χρέους των Παπαδάκηδων στον Δημήτρη αλλάζει τις ισορροπίες και επηρεάζει τη σχέση του Μάκη και της Λίνας. Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι ο Όθωνας ενδιαφέρεται για τη Λίνα και σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός προξενιού.

Το ναυάγιο: «Αναρωτιέμαι αν…» – Το πρόβλημα υγείας του βρέφους δημιουργεί απορίες και αμφιβολίες

Ο Άγγελος γνωρίζει την Πολυξένη και, ενώ ο αρραβώνας του με τη Βάσω πλησιάζει, νιώθει όλο και μεγαλύτερη πίεση που θα μπει στην οικογένεια του δολοφόνου των γονιών του. Ο Γιώργης κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να γυρίσει ο Βασίλης στην ομάδα των θυμάτων. Ο Ιπποκράτης αναγκάζεται να ζητήσει μια χάρη από τον Παντελίδη και του προσφέρει ως αντάλλαγμα πληροφορίες για τον Αντώνη Καραδήμο. Η Ειρήνη ανακαλύπτει την ταυτότητα που έχει βρει ο Ορφέας και συνειδητοποιεί πως ο άνθρωπος που εpωτεύτηκε δεν είναι ο αληθινός Αντώνης Καραδήμος…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »