Το Ναυάγιο επεισόδια: Εντολή θανάτου για τον Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο: Ο Ορφέας εκμεταλλεύεται την ολιγόλεπτη απουσία του Ιπποκράτη από το εξοχικό του Παντελίδη και καλεί την Ειρήνη στο τηλέφωνο. Ο μικρός προσπαθεί να της εξηγήσει πού βρίσκεται προκειμένου να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Την ίδια στιγμή, η Αλίκη καλείται να καταθέσει και τα λεγόμενό της είναι ένα γερό χαστούκι για τον Παντελίδη και φέρνει στο φως το πλαστό πιστοποιητικό που καίει τον Βασιλείου: Αργότερα, και η απολογία του Μιχάλη συγκλονίζει το δικαστήριο. Οι ναυαγοί αρχίζουν να ελπίζουν πως η δίκη θα φέρει δικαίωση για τους ίδιους και την τιμωρία του Βασιλείου, αλλά ο Παντελίδης δεν έχει πει ακόμη την τελευταία τού λέξη. Εν τω μεταξύ, η Ειρήνη καταλαβαίνει ότι ο Ιπποκράτης θέλει να το σκάσει με τον Ορφέα στο εξωτερικό και απελπισμένη παίρνει το όπλο του Στελή στα χέρια της έτοιμη να υπερασπιστεί το αγοράκι με όποιον τρόπο μπορεί. Την ίδια στιγμή, ο Ιπποκράτης βρίσκεται αντιμέτωπος με τους ανθρώπους του Παντελίδη, οι οποίοι έπειτα από σχετική εντολή του δικηγόρου θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση.

Το Ναυάγιο εξελίξεις: Φρικτό το φινάλε για τον αδίστακτο Ιπποκράτη

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Στέλλα είναι αποφασισμένη να βοηθήσει την Ειρήνη να βρει το μωρό της και αναθέτει την υπόθεση στον Δημοσθένη. Είναι σίγουρη πως το μωρό της κοπέλας ζει και είναι θύμα του κυκλώματος εμπορίας βρεφών. Λίγο μετά, η Αλίκη καλείται να αντιμετωπίσει την οργή του Παντελίδη. Πηγή: my tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts