Το προξενιό της Ιουλίας: «Έμαθα κάτι, δεν θες να σε ενημερώσω;» – Η Χάδω υποψιάζεται τον Γρηγόρη και την Ιουλία

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Χάδω παρακολουθώντας τη συμπεριφορά του Γρηγόρη και της Ιουλίας, αντιλαμβάνεται ότι κάτι υπάρχει μεταξύ τους και, φυσικά, δε χάνει την ευκαιρία να “ενημερώσει” τον Γιωργίκη.

Τι θα δούμε αναλυτικά απόψε 25/4: Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαΐδη με τον Χρήστο αρχίζουν να ξετυλίγουν το κουβάρι του παρελθόντος, την ίδια στιγμή που η μυστική σχέση Στασινόπουλου και Στάσας δημιουργεί αναταραχές σε όσους σιγά-σιγά αρχίζουν να υποψιάζονται την πραγματικότητα. Η ποινική εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα στο σπίτι του Στασινόπουλου, που εκτός από την Φιλιώ και την Κατερίνη, έχει τώρα να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις και της μικρής του κόρης.

Το προξενιό της Ιουλίας: Κυριακούλα και Κατερίνη με τραγικό φινάλε – Αυτό θα είναι το τέλος τους

Οι συνεχόμενες επισκέψεις του Γρηγόρη στο αρχοντικό κάνουν βέβαιη τη Χάδω πως κάτι τρέχει με αυτούς του δυο γι’ αυτό και αρνείται να πιστέψει τις διαβεβαιώσεις της Δέσπως, που τους παρακολουθεί για λογαριασμό της, ότι τίποτα δεν συμβαίνει ανάμεσα στους δύο. Λίγα χιλιόμετρα μακριά, στο νεκροταφείο Τυρνάβου, η Στάσα με την Κυριακούλα θα συναντηθούν για μια ακόμη φορά. Τώρα, όμως, ο αντίπαλος δεν θα’ ναι η έχθρα των οικογενειών τους αλλά ο θάνατος της μιας απ’ τις δύο. Δείτε το trailer:

Το προξενιό της Ιουλίας: «Με ξεφτίλισες. Πόσο καιρό συμβαίνει αυτό;» – Η παράνομη σχέση αποκαλύπτεται

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts