Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Τι θα γίνει με Ρήγα και Βαγγελίτσα

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: O Τάσος Λέκκας και Χριστίνα Μαθιουλάκη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα και έκαναν αποκαλύψεις για τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς του Alpha.

«Ο έρωτας της ”Βαγγελίτσας” για τον ”Ρήγα” θα έχει ανταπόκριση, θα υπάρξει σχέση μεταξύ τους. Θα υπάρχουν βέβαια κάποια εμπόδια και ευτράπελα αλλά νομίζω ότι ο έρωτας θα τους κρατήσει μαζί. Παρότι ο ”Σωτηράκης” πολιορκεί την ”Βαγγελίτσα”, εκείνη δεν την αφορά», αποκάλυψε η Χριστίνα Μαθιουλάκη.

«Ο ”Ρήγας” είναι ένας άνδρας της εποχής του παρόλο που προσπαθεί και έχει αυτό το σεβασμό προς την ”Βαγγελίτσα”. Αυτό το αίσθημα που νιώθει είναι μια πολύ αντίθετη δύναμη. Είναι το ”αλάνι” της εποχής του και η ”Βαγγελίτσα” με την υπόσταση της τον μαλακώνει και τον συμμαζεύει», ανέφερε ο Τάσος Λέκκας.

Επίσης συμπλήρωσαν ότι αναμένεται να δημιουργηθεί πρόβλημα από τους γονείς τους όταν μάθουν για την εξέλιξη της σχέσης τους, ειδικά από τον πατέρα της ”Βαγγελίτσας”. Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Το Προξενιό της Ιουλίας: «Μεγαλώνει αυτός το δικό μου παιδί;» – Έξω φρενών ο Γρηγόρης

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts