Το Προξενιό της Ιουλίας: «Μεγαλώνει αυτός το δικό μου παιδί;» – Έξω φρενών ο Γρηγόρης

Το Προξενιό της Ιουλίας: Έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια από τότε που η Ιουλία έχει παντρευτεί τον Προβιό και έχει γεννήσει το κοριτσάκι της. Το κρυμμένο μυστικό της βγαίνει στο φως και τα όσα θα ακολουθήσουν είναι ασύλληπτα. Η Ιουλία ζει στο αρχοντικό με τον άντρα της και το παιδί της και η ζωή της έχει γίνει βασανιστική. Κάθε ημέρα για εκείνη είναι μια κόλαση, αλλά κάνει υπομονή.

«Η θέση σου είναι δίπλα στον άντρα σου. Έχεις χρέος απέναντι στο παιδί σου», της λέει η Στάσα.

Η σχέση της με τη Χάδω πάει από το κακό στο χειρότερο και ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να πει μια κουβέντα και δείχνει να τη συναισθάνεται είναι ο Χρήστος. Παρόλο που την κρυφοκοιτούσε να κάνει γυμνή μπάνιο… Θυμήσου το απόσπασμα στο βίντεο:

Ο Προβιός πλέον δεν κρύβει τον βίαιο χαρακτήρα του και όσο και να της λέει ότι δεν θα το ξανακάνει, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Η μόνη παρηγοριά της Ιουλίας είναι η κόρη της. Ο Γρηγόρης, από την άλλη, ζει τον δικό του Γολγοθά σε έναν γάμο με τη Φιλιώ, που για εκείνον ήταν απλά ένα καταφύγιο για να απαγκιστρωθεί από κάπου όταν έχασε για πάντα την Ιουλία.

Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό tv 24, ποτέ δεν αγάπησε τη γυναίκα του. Όταν οι καταστάσεις φτάσουν σε ακραία σημεία και για τους δύο οι καρδιές τους θα ανοίξουν, ο πόνος θα ξεχειλίσει και θα ειπωθούν μεγάλες αλήθειες.

«Γιατί παντρεύτηκες τότε τον Γιωργίκη και δεν έφυγες μαζί μου; Έστω και την τελευταία στιγμή. Δεν θα ζούσαμε την κόλαση που περνάμε τώρα», τής λέει εκείνος. «Γιατί ήμουν έγκυος. Το παιδί είναι δικό σου», του απαντάει η Ιουλία και ο Γρηγόρης μένει άφωνος. Αμέσως μετά, αφού συνειδητοποιεί τι έχει ακούσει, αρχίζει να ωρύεται. «Δικό μου; Και δεν μου το είπες ποτέ; Πώς μπόρεσες να μου κρύψεις κάτι τέτοιο; Και μεγαλώνει αυτός το δικό μου παιδί;». Ο Γρηγόρης φεύγει έξαλλο. Αργότερα λέει στην αδελφή του την Αλεξάνδρα τα όσα συγκλονιστικά έμαθε.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε σήμερα 15/2 στα γυρίσματα της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» και οι πρωταγωνιστές μας μίλησαν για τις εξελίξεις. Δείτε όσα ενδιαφέροντα είπαν, στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Αδάμ Μπουσδούκος: Η ηλικία, η καταγωγή και ο ρόλος στο Προξενιό της Ιουλίας

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts