Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Επιφάνειος συναντά για πρώτη φορά τον Χρήστο

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο μοναχός Επιφάνειος βλέπει μπροστά του τον Χρήστο και μαθαίνει ότι είναι ο γιος του Γιωργίκη Προβιού.

Τι θα δούμε αναλυτικά απόψε στις 22:40.

Η Ιουλία στο μοναστήρι, εξομολογείται στον Επιφάνειο, που την συμβουλεύει τι θα πρέπει να κάνει με την εγκυμοσύνη της και φεύγοντας, συναντά τον Χρήστο, που δεν την αναγνωρίζει.

Την ίδια ώρα, η οικειότητα του Ατζαλίνα απέναντι στην Αλεξάνδρα, είναι ένα αγκάθι για τον Απόστολο που αναγκάζεται να το υπομένει, για όσο καιρό θα παραμείνουν μαζί στον Τύρναβο. Αντίθετα με τις δικές της επιθυμίες όμως, η Κυριακούλα συμβουλεύει την κόρη της να φύγει το συντομότερο με τον Απόστολο για την Αθήνα.

Η Αλεξάνδρα συμφωνεί και με βαριά καρδιά αποχαιρετά τόσο τον πατέρα της όσο και τον Δημητρό που της εξομολογείται πόσο την αγαπάει. Την ίδια στιγμή, στο μοναστήρι, ο Επιφάνειος ετοιμάζεται να συναντήσει τον Χρήστο και να βρεθεί απέναντι στη μεγαλύτερη έκπληξη που του’ χει επιφυλάξει ποτέ μέχρι σήμερα η ζωή.

Δείτε απόσπασμα από το Προξενιό της Ιουλίας:

Διαβάστε επίσης:

Γιάννος Περλέγκας: Αγνώριστος μετά τη «Νύχτα», μπαίνει στο Προξενιό της Ιουλίας

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts