Τραγωδία στην Κρήτη: Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στον πνιγμό των δυο γονιών

Το απόγευμα οι δυο γονείς βρίσκονταν στην παραλία του Γεροπόταμου με τα παιδιά τους. Ο Βενιζέλος Στρατάκης και η Κατερίνα Καναβάκη είχαν από δύο παιδιά ο καθένας.

Κάποια στιγμή και ενώ κολυμπούσαν ο 10χρονος γιος της Κατερίνας και η κόρη του Βενιζέλου τα κύματα άρχισαν να μεγαλώνουν.

Τα παιδιά κινδύνεψαν να πνιγούν.

Χωρίς δεύτερη σκέψη η μητέρα του 10χρονου αγοριού έπεσε στη θάλασσα. Την ακολούθησε ο Βενιζέλος.

Οι φωνές των παιδιών και των γονιών τους σήμαναν συναγερμό σε ολόκληρη την παραλία.

Αμέσως έπεσαν στη θάλασσα και άλλοι άνθρωποι. Όλοι προσπαθούσαν να σώσουν τα παιδιά. Κάποιοι κατάφεραν να τα φτάσουν και να βγάλουν ασφαλή στην παραλία.

Δυστυχώς ο Βενιζέλος και η Κατερίνα δεν μπόρεσαν να βγουν. Ο 35χρονος υπέφερε τα τελευταία χρόνια από ένα πρόβλημα στο γόνατο. Φαίνεται ότι κουράστηκε, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην επιφάνεια. Δυστυχώς, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, ούτε η Κατερίνα κατάφερε να κρατηθεί στην επιφάνεια.

Ανασύρθηκαν και οι δύο χωρίς τις αισθήσεις τους. Η άτυχη 35χρονη μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος φίλος της έδωσε μάχη, όμως οι γιατροί δεν στάθηκε δυνατό να τον κρατήσουν στη ζωή.

Χάθηκαν στην προσπάθειά τους να σώσουν τα παιδιά τους.

Το περιστατικό έχει συγκλονίσει τις δυο οικογένειες. Οι συγγενείς τους δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Δεν έχουν ακόμη τολμήσει να πουν στα μικρά παιδιά ότι οι γονείς τους έφυγαν από τη ζωή.

Δείτε εικόνες εδώ

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5457 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr