Τριαντάφυλλος Παντελίδης: «Η αλήθεια πρέπει να βγει για να δικαιωθεί η ψυχή του»

Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, μιλά για τον θάνατο του αδερφού του που συγκλόνισε τους απανταχού θαυμαστές του στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Αυτοψία».  Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, στην επέτειο του ενός χρόνου από τον θάνατο του γνωστού ερμηνευτή, μιλά και εκ μέρους της οικογένειας του για την υπόθεση που ακόμα δεν έχει διαλευκανθεί από τις αρχές. «Αυτός ο ένας χρόνος μου έχει αφήσει πίκρα και ο πόνος δεν περνάει. Αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που καθημερινά μας στηρίζει και μας βοηθάει χωρίς να υπάρχει κάποιο κέρδος από την πλευρά τους», τόνισε ο αδερφός του εκλιπόντος μουσικού.

«Ο κάθε άνθρωπος ταυτίστηκε με τον Παντελή και νιώθουν πως εκείνος ενσάρκωνε τον φίλο τους, τον συγγενή τους κτλ. Ταυτίζονται με το γεγονός πως ένα παιδί απλό από μία φτωχή γειτονιά όπως αυτή στη Νέα Ιωνία, χωρίς να χτυπήσει πόρτες κατάφερε να φτάσει ψηλά», ήταν τα λόγια του Τ. Παντελίδη για τη σχέση του αδερφού του με τους θαυμαστές του και τον απλό κόσμο.

«Το μόνο που θέλουμε είναι να βγει η αλήθεια. Πιστεύω πως υπάρχει δικαιοσύνη, σύμφωνα με τα στοιχεία κορυφαίων επιστημόνων όλα δείχνουν πως ο Παντελής ήταν στη θέση του συνοδηγού και περιμένουμε όλοι να κάνουν τη δουλειά τους». Ενώ συμπλήρωσε πως «η αλήθεια πρέπει να βγει για να δικαιωθεί η ψυχή του αδερφού μου και είναι ήρεμος».

Τέλος αναφέρθηκε και στη συνέχιση του φιλανθρωπικού έργου που είχε ξεκινήσει ο καλλιτέχνης με τη δημιουργία ενός ιδρύματος όπου άνθρωποι θα μπορούν λάβουν βοήθεια ώστε να «κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts