Τσαρούχας – Κουλουκάκου: Είναι ζευγάρι οι πρωταγωνιστές της σειράς Η Γη της Ελιάς; Φουντώνουν οι φήμες

Η Γη της Ελιάς: Αρκετά χρόνια πριν ο Στάθης ήταν ζευγάρι στη σειρά με την Ιουλία, ωστόσο αναγκάστηκε να τη χωρίσει ύστερα από τις απειλές του αδερφού της.
Η κοπέλα δεν γνώριζε τον λόγο που την είχε παρατήσει και πλέον έχοντας ανακαλύψει την αλήθεια τον ήθελε και πάλι. Ωστόσο, αυτό δεν φάνταζε εύκολο, καθώς ο ίδιος έχει δημιουργήσει οικογένεια.

Η γεμάτη ένταση και πάθος ερωτική σκηνή του Πασχάλη Τσαρούχα με την Αντιγόνη Κουλουκάκου στα πρώτα επεισόδια της σειράς Η γη της Ελιάς, άναψε φωτιές προκαλώντας πολλά σχόλια στο διαδίκτυο και τα social media.

Viral ΕίδησηΗ Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα δολοφονεί τον βιαστή της

Πέρα από το σενάριο, τώρα, στην αληθινή ζωή, φαίνεται ότι οι δυο πρωταγωνιστές έχουν έρθει κοντά, όπως, μάλιστα, αναφέρουν, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, πηγές από τα παρασκήνια της σειράς. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για πολλές συναντήσεις ανάμεσα τους και εκτός των τηλεοπτικών γυρισμάτων. Οι δύο τους βρίσκονται πολύ συχνά και προς το παρόν αποφεύγουν τα πολυσύχναστα στέκια και τα μέρη στα οποία μπορεί να τους πετύχουν τα αδιάκριτα βλέμματα ή ο φωτογραφικός φακός. Λέτε να ξεκινάει ένας νέος έρωτας ο οποίος από το σενάριο μιας τηλεοπτικής σειράς να μεταπήδησε στην πραγματική ζωή ή μια νέα φιλία να έχει ξεκινήσει; Ο χρόνος θα δείξει…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts