Φωτεινή Παπαθεοδώρου για Μαύρο Ρόδο: «Με ρωτάνε εσύ είσαι η καλόγρια;»

Οι πρωταγωνιστές της άκρως επιτυχημένης σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» μιλώντας στην Ελένη σχολίασαν το μεγάλο φινάλε που θα προβληθεί απόψε στην τηλεόραση κι είπαν «δεν γνωρίζαμε από την αρχή το φινάλε, καθώς θα μπορούσε να είχε διαφορετικό επίλογο από το βιβλίο».

«Το κλασσικό μοτίβο δεν συνοδεύεται πάντα με την ευτυχία», σχολίασε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ενώ η Φωτεινή Παπαθεοδώρου είπε ότι αυτό που επιθυμούν σίγουρα οι τηλεθεατές ήταν να τους δουν μαζί.

Για την δική τους συνεργασία και πώς χτίστηκε η μεταξύ τους εμπιστοσύνη σημείωσαν ότι είχαν κάνει δοκιμαστικά πιο πριν κι έτσι ήταν πιο εύκολα.

Τι είναι αυτό που τους «έδεσε» με τους τηλεθεατές ως ζευγάρι;

«Καταλάβαινε ο κόσμος ότι είχαμε επικοινωνία κι αυτό έφθανε στον τηλεθεατή, καθώς η επικοινωνία είναι το πρώτο που μας μαθαίνουν στην σχολή. Αυτό ήταν το ”στοίχημα” και νομίζω το πετύχαμε με την Φωτεινή», είπε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Για την μελλοντική της επαγγελματική πορεία η Φωτεινή Παπαθεοδώρου αποκάλυψε ότι θα μείνει στην Ελλάδα, καθώς ένα χρόνο πριν η ηθοποιός ζούσε στην Αγγλία.

Ο ρόλος του Μιχαήλ Ταμπακάκη στην νέα σειρά του MEGA «Ναυάγιο».
Σχετικά με τον νέο του ρόλο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκάλυψε ότι θα είναι πολύ διαφορετικός, συγκεκριμένα θα υποδυθεί τον αστυνομικό στην σειρά του MEGA «Ναυάγιο».

Σε ερώτηση στην Φωτεινή Παπαθεοδώρου αν την αναγνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο απάντησε: «Υπάρχει μία παύση 5 δευτερολέπτων και μετά με ρωτάνε εσύ είσαι η καλόγρια;», ενώ σχετικά με τον επόμενο ρόλο που θα υποδυθεί σημείωσε είναι ότι θα ήθελε να είναι κάτι που θα είναι πρόκληση για την ίδια.

Διάβασε και αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts