Χαμός σε κηδεία: Κοίταξαν το φέρετρο και «πάγωσε» το αίμα τους

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε κηδεία στην Ινδονησία στην πόλη Manado.

Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας τους καταρρακωμένους συγγενείς που στέκονται πάνω από τον τάφο και θρηνούν τον άνθρωπό τους.

Τη στιγμή που ο ιερέας ακούγεται να λέει:

«Ο Θεός είπε: Είμαι η ανάσταση και η ζωή. Όποιος πιστεύει σε μένα θα ζήσει ακόμα κι αν είναι νεκρός» εντελώς ξαφνικά όπως έχει καταγράψει και η κάμερα, μέσα από το τζάμι που έχει το φέρετρο φαίνεται κάτι να κουνιέται.

Όπως ήταν φυσικό, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των εικόνων ξέσπασαν φήμες πως μπορεί ο άνθρωπος να θάφτηκε ζωντανός, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το τι ακριβώς συνέβη.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

H ανατριχιαστική στιγμή που μέσα από το φέρετρο, φαίνεται κάτι να κινείται.
Τη στιγμή που ο ιερέας ακούγεται να λέει «Ο Θεός είπε: Είμαι η ανάσταση και η ζωή. Όποιος πιστεύει σε μένα θα ζήσει ακόμα κι αν είναι νεκρός» εντελώς ξαφνικά όπως έχει καταγράψει και η κάμερα, μέσα από το τζάμι που έχει το φέρετρο φαίνεται κάτι να κουνιέται.
Όπως ήταν φυσικό, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των εικόνων ξέσπασαν φήμες πως μπορεί ο άνθρωπος να θάφτηκε ζωντανός, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το τι ακριβώς συνέβη.
Η κατάσταση της σορού κατά τα μεταγενέστερα στάδια της αποσύνθεσης, μπορεί να προκαλέσει ακόμα και κάποια κίνηση, ανέφεραν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Central Queensland στην Αυστραλία

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »