Χριστόπουλος – Μπραντ: Το loft που ζουν είναι παραμυθένιο! Μαγικές οι φωτό μέσα από το σπίτι τους

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ διανύουν τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής τους αφού ο ερχομός του μωρού τους, ήρθε και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους

«Όλη αυτή η αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον έχει πλέον επεκταθεί και στο μωρό. Ο Χάρης δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό μου τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και τη στιγμή της γέννας. Και τώρα βοηθά σε όλα. Αλλάζει τον μικρό, παίζει μαζί του, και το τρελό είναι ότι ενώ εγώ βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες μαζί του, μόλις έρθει ο Χάρης και του πει δύο λεξούλες ο μικρός ξεκαρδίζεται στα γέλια», είχε αποκαλύψει πρόσφατα η Ανίτα μιλώντας για το μωρό τους αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Σχεδόν καθημερινά τόσο ο διάσημος φωτογράφος όσο και η καλλονή σύζυγός του, μοιράζονται φωτογραφίες από το σπίτι τους μέσω Instagram και πραγματικά είναι ένα σπίτι… ονειρεμένο!

Το ζευγάρι ζει στο κέντρο της Αθήνα σε ένα σύγχρονο και μοντέρνο loft, το οποίο φαίνεται αρκετά άνετο, παρά τα έντονα χρώματα και διακοσμητικά. Μοιάζει σαν αυτά που βλέπουμε στις κινηματογραφικές ταινίες.

Στο κεντρικό χώρο του σπιτιού, κυριαρχούν τα μπεζ – γκρι χρώματα, ενώ το δωμάτιο του μωρού είναι διακοσμημένο στα λευκά.

Στόχος εξάλλου του ζευγαριού ήταν να δημιουργήσει ένα χαλαρό και ζεστό χώρο για το γιο του.

Δες φωτογραφίες:

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 6854 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr