Χώρισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος χώρισε από τη σύντροφό του Ιζαμπέλα Αρβανίτη και η αποκάλυψη μόλις έγινε!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Μας, ο Απόστολος Γκλέτσος και η Ιζαμπέλα Αρβανίτη μετά από ένα χρόνο κοινής πορείας, αποφάσισαν να χαράξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει από το καλοκαίρι!

Το επίμαχο απόσπασμα…

Να σας θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός είχε αναφέρει πριν ένα χρόνο για τη σχέση του που είχε μιλήσει ανοιχτά: «Στα προσωπικά μου είμαι κλεισμένος και είμαι καλά. Με έναν άνθρωπο που τα βρίσκουμε σχεδόν σε όλα κι έχουμε κατανόηση. Και επειδή δεν θέλω να κρύβομαι από τον εαυτό μου, θα σου πω ότι είμαι και σε μια ηλικία που βρίσκομαι στην «τελευταία πίστα» της ζωής».

Καλύτερος ο ώριμος έρωτας από τον νεανικό; Τι διάφορες έχει;

Είναι πιο ευτυχισμένος, γιατί δεν πασχίζεις να αποδείξεις πράγματα. Δεν υπάρχουν ζήλιες, αντιπαραθέσεις, τρέλες. Ο νεανικός έρωτας είναι μια τρέλα. Δεν τον ευχαριστιέσαι. Καβγάδες επί καβγάδων, για ψύλλου πήδημα. Δεν περνάς καλά. Στην ωριμότητα δεν υπάρχει αυτό. Και δεν το λέω μιλώντας για μένα, γιατί εγώ δεν ήμουν ποτέ του έρωτα.

Οι καβγάδες κουράζουν τους έρωτες; Τους διαλύουν;

Εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου. Δεν περνούσα καλά και ίσως γι΄ αυτό δεν ήμουν ποτέ του έρωτα. Τώρα ζω μια ερωτική αγάπη. Σε αυτή τη φάση, το μόνο που θες είναι να βλέπεις τον άλλον να χαμογελάει, να μην τον κάνεις να υποφέρει, να μη θες να τον πατήσεις κάτω, ούτε να κάνεις… στρατηγική ποιος θα πάρει πρώτος τηλέφωνο και ποιος θα τσαλακώσει πρώτος τον εγωισμό του.

Ναι, αλλά ο έρωτας και το πάθος είναι ζωή. Τον έχεις απαρνηθεί εντελώς;

Οχι, φυσικά. Και τώρα υπάρχει, αλλά χωρίς τα άσχημά του. Χωρίς να χρειάζεται να κάνω τζιριντζάντζουλες για να γραδάρω εάν εγώ είμαι το κέντρο του κόσμου, όπως γινόταν παλιά. Τα νιάτα είναι μόνον έκρηξη. Είναι πολύ κτητικά. Τον θες τον άλλον για να τον εξουσιάζεις. Δεν είναι ωραίο αυτό.

Μήπως όμως δεν είναι μόνον η νιότη αλλά και οι χαρακτήρες των ανθρώπων που κάνουν τη διαφορά; Δεν θα μπορούσες και τώρα να γνωρίσεις μια «τύπου τρελή» που θα σε έτρεχε έτσι;

“Δεν θα ήμουνα μαζί της. Δεν θα μου ενέπνεε τον έρωτα μια τρελή, στην ηλικία που είμαι. Εχεις δίκιο ότι υπάρχουν. Μου έχουν τύχει τρελές, που ίσως να με ενέπνευσαν εμφανισιακά. Ομως, στα πέντε λεπτά είχα φύγει…” είχε πει στην εφημερίδα Espresso.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts