Ψυχοκόρες: «Δεν ήθελα να το προκαλέσω αυτό» – Ο Παύλος παθαίνει κρίση επιληψίας! Σε σοκ η Βασιλική

Ψυχοκόρες: Ενώ το σπίτι της οικογένειας Αρδίτη αναστατώνεται από μία κλοπή, η Βασιλική βλέπει για πρώτη φορά τον Παύλο να παθαίνει επιληπτική κρίση. Παράλληλα, η Δεσποινιώ γλιτώνει από σεξουαλική επίθεση του Κοσμά, ενώ ο Τάσος τής δίνει ένα ερωτικό σημείωμα.

Στο σπίτι των Αρδιτών πραγματοποιείται μνημόσυνο για τη μητέρα της Μάγιας. Ωστόσο, κατά τη διάρκειά του μία οικογενειακή φίλη τους χάνει ένα πανάκριβο βραχιόλι. Αμέσως, γεννιούνται υποψίες ότι πρόκειται για κλοπή, καθώς το κόσμημα δεν βρίσκεται πουθενά στο σπίτι.

Ψυχοκόρες-Αλέξανδρος Βάρθης: Ο ρόλος ως Τάσος Μέρμηγκας, η ηλικία, η άγνωστη προσωπική ζωή & ο γιος

Εν τω μεταξύ, η Βασιλική γνωρίζει τυχαία τον Κοσμά, χωρίς να μπορεί να φανταστεί ότι στο σπίτι του μένουν οι δύο από τις χαμένες αδελφές της. Ο Κοτρώτσης, λίγο μετά, συναντάει τον Αρδίτη για να του ζητήσει να μεσολαβήσει για το τραγικό ατύχημα που συνέβη στο εργοστάσιό του. Λίγες ώρες αργότερα, η κοπέλα αιφνιδιάζεται όταν, στη μέση μιας σύγκρουσης με τον Παύλο, ο άντρας παθαίνει επιληπτική κρίση και χάνει τις αισθήσεις του.

Αμέσως μετά, ο Ερμής τής εξηγεί τι συμβαίνει με την υγεία του πατέρα του και στη συνέχεια της ζητάει μια χάρη. Εκείνη δέχεται να τον βοηθήσει και τότε ο νεαρός, που έχει κλέψει το κόσμημα, της το δίνει κρυμμένο ανάμεσα σε βιβλία για να το παραδώσει στον κλεπταποδόχο. Στη συνέχεια, η Βασιλική ακούει τυχαία πως η Μάγια συναντήθηκε με τη Βικτωρία και ξαφνιάζεται.

Πηγή: my tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts