Ψυχοκόρες – Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Είναι ντροπή που το λέω τώρα, θα μας περάσετε για ψώνια αλλά…»

Η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησε για όλους και για όλα. Όπως ήταν φυσικό, η αγαπημένη ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τον Σασμό και λατρέψαμε στις Ψυχοκόρες, μίλησε για τη συνεργασία της με τις συναδέλφους της σειρά και αποκάλυψε τα μεταξύ τους τηλεφωνήματα.

«Είναι ντροπή που το λέω θα μας περάσετε για ψώνια. Με πήρε η Ματσούκα και μου έλεγε ότι ανατρίχιασε. Έπαιρνα την Ασλάνογλου. ήταν πολύ συγκινητικό. Καμιά φορά μιλάμε με τα ονόματα των ρόλων. Όταν έχουμε δει μια σκηνή θα τηλεφωνηθούμε και μπορεί να πούμε και το όνομα του ρόλου», είπε αρχικά η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Σε άλλο σημείο τόνισε για τη σειρά του ΑΝΤ1: «Η αλήθεια είναι ότι η τηλεόραση έχει πολύ μεγάλη δύναμη και όταν είσαι σε μια δυνατή σειρά και με ρόλο που έχει ενδιαφέρον, ξαφνικά κινείται όλο περισσότερο. Στις “Ψυχοκόρες” μού άρεσε το σενάριο, διάβασα το τελευταίο επεισόδιο και δεν το πίστευα. Οι χαρακτήρες ήταν πολυεπίπεδοι…Η σκληρή πραγματικότητα της ψυχοκόρης ήταν ότι ήταν νεαρά κορίτσια που τα πήραν σε σπίτια. Στη σειρά είμαστε μεγάλες αλλιώς θα ήταν αδιανόητα σκληρό αν βλέπαμε τα μικρά κοριτσάκια… Στο δρόμο με σταματάνε και με ρωτάνε τι γίνεται παρακάτω…».

Η πιο δύσκολη στιγμή της Νεκταρίας Γιαννουδάκη

«Τώρα πάμε σε ένα πολύ μεγάλο ζήτημα που εμένα με έκανε να μην αγαπάω την τηλεόραση. Είναι ο κατακερματισμός του ρόλου. Μπορεί να γυρίσεις σκηνή από το 15ο επεισόδιο και μετά από εβδομάδες να γυρίσεις το πρώτο επεισόδιο. Αυτό μαθαίνεται. Ήταν πολλές οι δύσκολες στιγμές στις Ψυχοκόρες. Είχα κάτι σκηνές και έλεγα, Θεέ μου, θα τα καταφέρω αύριο που έχω το γύρισμα; Την ίδια στιγμή όμως ήταν και τόσο όμορφα, τόσο μαγικές. Οι πρώτες μου σκηνές ήταν με τη Δήμητρα Ματσούκα και λέγαμε ότι είναι πολύ δυνατές οι σκηνές για να είναι πρώτες…», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω…

Νεκταρία Γιαννουδάκη: Ο ρόλος της στις Ψυχοκόρες, η ηλικία, τα παιδιά και η καταγωγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts