Ψυχοκόρες φινάλε: Αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών

Ψυχοκόρες: Ένα φινάλε συγκλονιστικό και γεμάτο ανατροπές θα δούμε στη σειρά. Ποιο θα είναι το τέλος των ζευγαριών της σειράς; Άλλοι αγαπήθηκαν πολύ και δεν πρόλαβαν να το ζήσουν, άλλοι αγαπήθηκαν και θα είναι για πάντα μαζί, ενώ ένα ζευγάρι θα βρεθεί ξανά και θα μας συγκινήσει.

Μαρίκα-Σώτος

Ο έρωτάς τους ήταν από την αρχή κεραυνοβόλος, αλλά και αληθινός. Μπορεί η Μαρίκα να ετοιμαζόταν να φύγει με τον Πολίτη στην Αμερική, αλλά θα καταλήξει στην αγκαλιά του Σώτου. Η Δεσποινιώ που ψάχνει την αδελφή της απεγνωσμένα, είναι εκείνη που τελικά απευθύνεται στον Σώτο για να τη βοηθήσει. Η Μαργαρίτα, ειδοποιεί τη Μαρίκα πως η Δεσποινιώ είναι στο σπίτι του Κοτρώτση και την περιμένει και η κοπέλα χωρίς να χάσει καιρό τρέχει για να τη συναντήσει.

Η Μαρίκα έρχεται και σε επαφή με τον Σώτο, ο οποίος δεν σταματά να της λέει πόσο του έχει λείψει και πως πρέπει να κάνουν μια νέα αρχή όπως διαβάζουμε στο youweekly και το TiVi Σίριαλ. Τελικά, ο Πολίτης αποφασίζει να αφήσει τη Μαρίκα ελεύθερη να αναζητήσει μια τύχη που της αξίζει και εκείνη, όχι απλά παντρεύεται τον Σώτο, αλλά φεύγουν και μαζί για το χωριό της.

Νέλλα-Κοσμάς

Η Νέλλα έχει καταλάβει ότι ο Κοσμάς είναι έτοιμος να το σκάσει για πάντα και είναι αποφασισμένη για όλα. Τον βλέπει να φορτώνει τις βαλίτσες στο αμάξι και βρίσκει την ευκαιρία όταν εκείνος δεν βλέπει, να κόψει ένα σωληνάκι από τα φρένα. Μετά, του λέει να την πάρει μαζί με το αμάξι και να την αφήσει κάπου που έχει δουλειά.

Οι δυο τους θα μπουν στο αυτοκίνητο και μετά από λίγο, ο Κοσμάς θα καταλάβει πως δεν πιάνουν τα φρένα. Το αυτοκίνητο θα πέσει στην θάλασσα και οι Αρχές θα το βρουν μετά από ώρες αλλά τα πτώματα Νέλλας και Κοσμά δεν θα βρεθούν ποτέ.

Βασιλική-Παύλος

Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν οι δυο τους, παρότι ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον. Ο Παύλος θεωρεί νεκρή τη Βασιλική στην εξορία, αλλά όταν τη βλέπει στην πόρτα του σπιτιού του, σοκάρεται. Εκείνη του εξηγεί τα πάντα αλλά φεύγει από κοντά του καθώς βρίσκει στην τσέπη της ζακέτας που η Μάγια της κάνει δώρο, ένα χαρτί που αναγράφει μια διεύθυνση εκεί όπου είναι οι αδερφές της.

Η ένωση με τη Δεσποινιώ, τη Μαρίκα και τη Φρόσω θα τη γεμίσει ευγνωμοσύνη, όπως και το τηλέφωνο που λαμβάνει λίγο αργότερα, στο οποίο την ειδοποιούν πως έγινε δεκτή στη Νομική Σχολή της Ιταλίας. Πίσω από αυτό κρύβεται ο Παύλος, που κατέθεσε για εκείνη την αίτηση και πλήρωσε τη σχολή με τα χρήματα που του έδωσε η Μάγια από την αγοραπωλησία του σπιτιού. Το ζευγάρι ενώνεται ξανά πριν εκείνη φύγει από το χωριό της, γεμάτη ελπίδες και όνειρα.

Φρόσω -Μέλιος

Τους χώρισε ο θάνατος, αλλά αυτός θα τους ενώσει ξανά, αλλά τώρα θα είναι για πάντα. Η Φρόσω, στην προσπάθειά της να πάρει εκδίκηση από τη Βικτωρία που κατέστρεψε τη ζωή της και των αδελφών της, την πυροβολεί μπροστά σε κόσμο. Το ίδιο όμως κάνει και η Βικτωρία. Πυροβολεί και σκοτώνει αμέσως τη Φρόσω, η οποία βρίσκεται αυτομάτως στον άλλο κόσμο, στο πλευρό του αγαπημένου της Μέλιου. «Αργησες», παρατηρεί εκείνος και η κοπέλα του απαντά: «Ναι, όμως ήρθα!».

Μαργαρίτα Αλεξιάδη: «Με επηρέασαν τα γυρίσματα στις Ψυχοκόρες, κάποιες μέρες ήμουν…»

Παύλος-Μάγια

Χωρίζουν πολιτισμένα στο τέλος της σειράς. Μπορεί να βίωσαν κάποιες ερωτικές βραδιές, αλλά η Μάγια καταλαβαίνει ότι ο Παύλος είναι ακόμη ερωτευμένος με την Βασιλική. Έτσι, η Μάγια Αρδίτη δεν θα πει ποτέ στον Παύλο Στρατή πως είναι ξανά έγκυος. Αντίθετα, του ζητάει να χωρίσουν ήρεμα και πολιτισμένα και μάλιστα του υπόσχεται πως όταν πουλήσει το επιβλητικό σπίτι του πατέρα της, θα του δώσει μέρος του χρηματικού ποσού. Εκείνος ιδρύει τη δική του εφημερίδα, εκείνη μετακομίζει σε μια φτωχική γειτονιά των Αθηνών για να είναι κοντά στις γυναίκες που μοχθούν.

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts