Όλα καλά για τον Μανώλη Μητσιά – Αναρρώνει στο σπίτι του

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο  Μανώλης Μητσιάς είχε νοσηλευτεί στο νοσοκοεμίο απ΄όπου πήρε εξιτήριο  και από το περασμένο Σάββατο αναρρώνει στο σπίτι του στην Εκάλη. Ο γνωστός τραγουδιστής υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση μπαϊπάς. Από το πλευρό του φυσικά δεν έλειψε στιγμή η οικογένειά του, με την οποία είναι πολύ δεμένος.

«Όλα πήγαν μια χαρά και βέβαια, ο πατέρας μου για ένα διάστημα θα απέχει από τις συναυλίες και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει για το φετινό καλοκαίρι. Όπως είναι φυσικό, ακυρώθηκαν όλες…» δήλωσε στην εφημερίδα Espresso ο γιος του, διακεκριμένος οδοντίατρος – εμφυτευματολόγος και λέκτορας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

Ο Μανώλης Μητσιάς δεν αποκλείεται να περάσει το υπόλοιπο του καλοκαιριού στο εξοχικό του στη Σύρο, όπου ήδη παραθερίζουν τα δύο εγγονάκια του με τη νύφη του, ενώ σύντομα θα βρεθεί εκεί και ο γιος του

Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ

«Ο Μανώλης Μητσιάς υπεβλήθη σε αορτοστεφανιαία παράκαμψη (by – pass) στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ από την ομάδα του Διευθυντή καρδιοχειρουργού Στρατή Παττακού. Η εγχείρηση υπήρξε επιτυχής και η ανάρρωσή του προβλέπεται ομαλή».

 

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη τραγωδία: 54 οι νεκροί, πάνω από 150 οι τραυματίες

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 4880 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr