Άγριες Μέλισσες: Δεν θα πιστεύετε ποιος γίνεται διευθυντής της φυλακής μετά τον Βόσκαρη!

Έχει κερδίσει τον σεβασμό του κοινού στο θέατρο το οποίο υπηρετεί χωρίς στεγανά, και τώρα ήρθε η σειρά της Μικρής Οθόνης να αναδείξει το ούτως ή άλλως αδιαμφισβήτητο ταλέντο του.
Ο Τάσος Σωτηράκης, ο οποίος απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του στην παράσταση «Άρης», έκλεψε τις εντυπώσεις και ως δεσμοφύλακας Λάζαρος Γκούμας στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες μέλισσες.

Ήταν μεγάλη η έκπληξη μας που σας είδαμε στις «Άγριες μέλισσες». Συνήθως προτιμάτε τη θεατρική σκηνή από την τηλεόραση.

«Η αλήθεια είναι ότι ο ρόλο$ είναι πολύ ωραίθ5 και το πιο σημαντικό πω5 οι “Άγριες μέλισσες” έχουν δείξει από πέρσι την αξία του$. Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκομαι στο καστ αυτών των ηθοποιών και να είμαι σε αυτή τη δουλειά. Πράγματι δεν έχω κυνηγήσει την τηλεόραση, αλλά όχι από σνομπισμό. Απλά δεν έτυχε μέχρι τώρα η μεγάλη ευκαιρία».

Πάντως… το πολύ ωραίος ρόλος χωράει συζήτηση… (γελάμε).

«Τι να κάνουμε. Δεν μπορούμε να παίζουμε μόνο τους καλούς. Πάντως αποδεικνύεται ότι οι κακοί έχουν περισσότερο “ζουμί” και ιντριγκάρουν σε μεγαλύτερο βαθμό εμάς τους ηθοποιούς».

Η αλήθεια είναι ότι μένουν και στη συνείδηση του κοινού πιο έντονα.

«Ίσως γιατί είναι μακριά από εμάς. Δεν μπορούμε να φανταστούμε να κάνουμε τον κακό στη ζωή μας, αλλά είναι σχετικό τι είναι το καλό και το κακό».

Παρακολουθούσατε τη σειρά; Είχατε μπει στο κλίμα;

«Την έβλεπα κατά διαστήματα και όταν πέρασα ακρόαση για τον ρόλο του Λάζαρου Γκούμα είχα εικόνα».

Πώς προσεγγίσατε αυτόν τον χαρακτήρα για να τον ερμηνεύσετε; Είναι εντελώς κόντρα σε εσάς!

«Όντως δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε έναν ρόλο δεσμοφύλακα τόσο βίαιο. Ξέρουμε πολλές ιστορίες για το πώς λειτουργούσαν οι άνθρωποι εκείνης της εποχής. Ήταν σκληροί. Είχε περάσει μόλις μια δεκαετία από τον εμφύλιο, η Ελλάδα πάλευε να ορθοποδήσει και σε αυτό το πλαίσιο έπρεπε ο κόσμος να επιβιώσει. Επιπλέον η θέση της γυναίκα$ ήταν δεινή, πίσω μάλλον για εκείνη που ήταν εγκληματίες και είχαν σκοτώσει άνδρες. Αντιμετωπίζονταν βίαια. Όλοι οι ρόλοι έχουν την αξία τους και κάνει δεν είναι εύκολος ή δύσκολος. Ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα να μπω στην ψυχοσύνθεση του συγκεκριμένου χαρακτήρα, γιατί είναι μια καλογραμμένη σειρά που δίνει ζωή στον ήρωα από το χαρτί Επιπλέον η τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με το θέατρο. Μπορεί να σταματήσει το γύρισμα και να γυριστεί η σκηνή ξανά και ξανά για να επιτευχθεί ; το καλύτερο αποτέλεσμα».

Ο Λάζαρος είναι ένας σκληρός άνθρωπος που ωστόσο έχει δείξει να έχει ψήγματα ανθρωπιάς.

«Προσπάθησα να τον δω… όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν ήθελα να κάνω τον Γκούμα έναν σκεπτόμενο άνθρωπο, αλλά έναν τυπικό σωφρονιστικό υπάλληλο της εποχής. Σε αντίθεση με τον διευθυντή των φυλακών, τον Μάνο Βόσκαρη, είναι οικογενειάρχη και παλεύει για την επιβίωση. Το οξύμωρο είναι ότι έχει δύο κόρες. Εξαιτίας αυτού παρουσιάζει αυτή την ευαισθησία», σύμφωνα με το Tv24.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts