Άγριες μέλισσες: Η Ασημίνα ξεμπροστιάζει τη Μυρσίνη

Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος μαθαίνει από την Ασημίνα ότι η μητέρα του της κάνει τη ζωή κόλαση και έρχεται αντιμέτωπος μαζί της.

Παράλληλα, ο Κυπραίος χαροπαλεύει μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από τον Μελέτη, ο οποίος οδηγείται στη φυλακή. Αργότερα, ο Κυπραίος διαπιστώνει πως το παρελθόν του συνδέεται με αυτό του Νέστορα, ενώ μια νέα γυναίκα, η Σμάρω, αναστατώνει το Διαφάνι.

Ο Μελέτης στήνει καρτέρι θανάτου με όπλο στον Κυπραίο. Τον σημαδεύει και τον πυροβολεί αλλά δεν προλαβαίνει να τον αποτελειώσει. Ο Προύσαλης τον πιάνει επ’ αυτοφώρω και τον συλλαμβάνει, ενώ ο Κυπραίος είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος. Παράλληλα, ο Δούκας στριμώχνεται όταν πληροφορείται πως η Ανέτ και ο Μιλτιάδης είναι ένα βήμα πριν αποκαταστήσουν την αδικία που έγινε με τη διαθήκη του πατέρα τους.

Την ίδια ώρα, μια ζημιά που γίνεται από λάθος της Ασημίνας στο φόρεμα που δώρισε ο Κλεομένης στην Πηνελόπη αποτελεί την αφορμή για έναν μεγάλο καβγά ανάμεσα στην Ασημίνα και στη Μυρσίνη. Ένας καβγάς στον οποίο χάνεται ο έλεγχος, με ανυπολόγιστες συνέπειες. Και όσο οι ώρες περνούν, όλοι ενημερώνονται για τον πυροβολισμό εναντίον του Κυπραίου.

Η Ελένη σπεύδει στο πλευρό του, καθώς δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Εν τω μεταξύ, η Ασημίνα μετά τον τσακωμό που είχε με τη Μυρσίνη φεύγει από το σπίτι και δεν ειδοποιεί κανέναν. Ο Νικηφόρος μαζί με τη Δρόσω την ψάχνουν ανάστατοι σε όλο το χωριό αλλά εκείνη είναι εξαφανισμένη και αποφασισμένη να τελειώσει οριστικά το μαρτύριο της. Αργότερα, καταφέρνουν και την εντοπίζουν και η κοπέλα αποκαλύπτει στον Νικηφόρο πως η Μυρσίνη της έχει κάνει τη ζωή κόλαση. Εκείνος, έξαλλος, αντιμετωπίζει τη μητέρα του για πρώτη φορά και της μιλάει πολύ σκληρά προστατεύοντας τη σύζυγο του.

Ο Δούκας επισκέπτεται τον τραυματισμένο Κυπραίο και του κάνει μια γενναιόδωρη προσφορά, προσπαθώντας να εξαγοράσει τη σιωπή του. Από την άλλη, ο Μελέτης αρνείται να ομολογήσει για ποιο λόγο πυροβόλησε τον Κυπραίο, γεγονός που προκαλεί τις υποψίες του χωριού.

Αργότερα, ο Δούκας αποκαλύπτει στη Μυρσίνη πως γνωρίζει για τις συναντήσεις της με τον Κυπραίο, ενώ την ίδια στιγμή η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Θωμάς παίζει διπλό παιχνίδι. Εκείνος αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί πια να της πει ψέματα και με τον κίνδυνο να τη χάσει για πάντα της λέει όλη την αλήθεια. Η Ελένη νιώθει οργή για όσα ακούει και του ζητάει να μείνει μακριά της, αφήνοντάς τον βαθιά πληγωμένο.

Την ίδια ώρα, στο Διαφάνι, κανείς δεν δείχνει να πιστεύει την ιστορία που κατέθεσαν ο Μελέτης και ο Κυπραίος, ενώ όλοι αρχίζουν πλέον να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον μυστηριώδη ξένο που ακούει στο όνομα… Θωμάς Κυπραίος.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το «my tv» ο Νικηφόρος παίρνει με το έτσι θέλω την Ασημίνα απ’ το πατρικό της, ενώ αποφασίζει να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι μακριά από την οικογένεια του. Η Μυρσίνη, όμως, κάνει ό,τι μπορεί για να του αλλάξει γνώμη προσπαθώντας να αποφύγει να διαταραχθούν οριστικά οι σχέσεις του Νικηφόρου με την οικογένεια του.

Ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία διαβάλλει την Ελένη στους συγχωριανούς τους και συγκρούεται έντονα μαζί της. Παράλληλα, η Ελένη μαθαίνει γιο τον τσακωμό της Ασημίνας και της Μυρσίνης και αποφασίζει να την προστατεύσει από τους Σεβαστούς.

Ωστόσο, ο Νικηφόρος φαίνεται αποφασισμένος να πάρει τη γυναίκα του και να φύγουν, αν και η Μυρσίνη δείχνει ειλικρινή μεταμέλεια, προς έκπληξη όλων, υπό τον φόβο να χάσει για πάντα τον γιο της. Την ίδια στιγμή, ο Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του… Νέστορα.

Ο Κυπραίος βλέπει ότι το παρελθόν του δεν θα τον αφήσει να προχωρήσει και πρέπει να το αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα. Κι ενώ ο Μελέτης βρίσκεται ενώπιον του εισαγγελέα, ο Δούκας έχει ακόμα πολλά μέτωπα ανοικτά. Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος προσπαθεί να διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας και το ηθικό χρέος που έχει απέναντι της αλλά και τα συναισθήματα που τρέφει για την Ελένη, τα οποία δεν συγκρίνονται με τίποτε άλλο.

Την επόμενη μέρα, η Δρόσω βρίσκεται στρυμωγμένη από τον Κωνσταντή, που ακόμη μία φορά την προσεγγίζει ερωτικά. Η νεαρή Σταμίρη φοβάται πως θα ζήσει τον ίδιο εφιάλτη που έζησε με τον Σέργιο, τη νύχτα του γάμου του. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Σμάρω, μια Πολίτισσα πραματευτού, έρχεται στο χωριό. Μόνο που η παρουσία της εκεί ξεσηκώνει μεγάλους μπελάδες για τις αδελφές Σταμίρη…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts