Άντζελα Δημητρίου: Έστειλε δώρο στη Γερμανού! Δείτε πώς αντέδρασε η Ναταλία

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε σήμερα στο πλατό της εκπομπής της Καλύτερα δε γίνεται τη Ναταλία Γερμανού αφού η Άντζελα Δημητρίου της είχε στείλει ένα υπέροχο δώρο.

Μάλιστα, στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που είχε βγει στον αέρα η μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζει στον Alpha, η Ναταλία αφού καλησπέρισε τους τηλεθεατές είπε ότι ήθελε να απευθυνθεί σε μία Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού.

«Μου έστειλε ένα δώρο με τον Παναγιώτη (σ.σ. Ραφαηλίδη) και πολύ σ’ ευχαριστώ Άντζελά μου. Δεν είναι υλικής αξίας αλλά είναι από αυτά τα δώρα που εμένα με συγκινούν ιδιαίτερα γιατί είναι προσωπικό. Σε ευχαριστώ πολύ Άντζελά μου. Ξέρεις εσύ» είπε με νόημα η Ναταλία Γερμανού δείχνοντας ευγνώμων για τη συγκεκριμένη κίνηση της Άντζελας Δημητρίου.

Όπως γνωρίζουμε, η λαϊκή τραγουδίστρια συνεργάζεται με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, στενό συνεργάτη της Ναταλίας Γερμανού στο J2US και χθες το βράδυ του έδωσε το δώρο ώστε να το παραδώσει στην παρουσιάστρια.

Οι δύο γυναίκες γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και ανέκαθεν εκτιμούσαν η μία την άλλη. Φαίνεται πως τώρα οι σχέσεις τους βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση, με την Άντζελα Δημητρίου να δείχνει πιο ήρεμη και πιο χαρούμενη από ποτέ αυτή την περίοδο της ζωής της.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για την Άντζελα Δημητρίου:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts