Έλενα Ασημοκοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Μας ανοίγουν για πρώτη φορά το σπίτι τους στον Άγιο Στέφανο!

Η Έλενα Ασημακοπούλου είναι ιδιαιτέρως συμπαθής στο κοινό. Η ίδια ωστόσο γι΄αυτό που υπερηφανεύεται περισσότερο είναι για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της Μπρούνο Τσιρίλο και την κόρη της Μαρία ΡοζάριαΘέλοντας μάλιστα να μοιραστεί με το κοινό την ευτυχία της, η Έλενα μας άνοιξε το υπέροχο σπίτι της στον Άγιο Στέφανο και φωτογραφήθηκε μαζί με την κόρη της.

Μια από τις αγαπημένες της γωνίες είναι η κουζίνα η οποία είναι με επένδυση ξύλου, έτσι ώστε να δίνει στον χώρο περισσότερη ζεστασιά. Εκεί η ηθοποιός μαγειρεύει λιχουδιές  και γλυκίσματα για την κόρη και τον σύζυγό της, ενώ συχνά πυκνά καλεί τους φίλους της προκειμένου να περάσουν μερικές ξένοιαστες στιγμές. Μάλιστα όσοι έχουν γευτεί τα εδέσματά της, αποκαλύπτουν πως είναι χρυσοχέρα.

“Η Μαρία Ροζάρια πολλές φορές μπαίνει στην κουζίνα και θέλει να μαγειρέψει μαζί μου”, αποκαλύπτει η γνωστή ηθοποιός και δηλώνει πως της αρέσει να μένει σπίτι και να περνά χρόνο με την μικρή και τον άντρα της Μπρούνο Τσιρίλο. (Συνεχίστε παρακάτω…)

Το σαλόνι του σπιτιού είναι κλασικό με τον δερμάτινο καναπέ να είναι το αγαπημένο σημείο όλων. Εκεί απολαμβάνουν τηλεόραση, αλλά κάθε σαββατοκύριακο δεν χάνουν ευκαιρία να παίζουν επιτραπέζια με τα κορίτσια της οικογένειας να αφήνουν τον Μπρούνο να κερδίζει καθώς είναι γνωστό πως δεν του αρέσει να χάνει.

Ενώ κάθε χειμώνα ανάβουν το ολόλευκο τζάκι και συγκεντρώνονται γύρω του προκειμένου να πουν τα νέα όλης της εβδομάδας. Μάλιστα μια από τις αγαπημένες συνήθειες της ηθοποιού είναι να περιποιείται η ίδια τον κήπο του σπιτιού της, φυτεύοντας τα αγαπημένα της λουλούδια. Ενώ έχουν διαμορφώσει ένα ειδικό δωμάτιο, μετατρέποντάς το σε playroom για την κόρη τους.

Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε το μεσημέρι της Κυριακής φωτογραφίες στο Instagram από τις… ασχολίες της! Η Έλενα, μαγείρεψε παστίτσιο και σιδέρωσε όπως κάθε παραδοσιακή νοικοκυρά!

Το χαριτωμένο σκυλάκι της όμως, η Μπιάνκα έκλεψε την παράσταση!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts