Έσκασε από το πουθενά τεράστια τούρτα στο ”Καλό μεσημεράκι”

Αρχή της εβδομάδας είδαμε να κάνει το Καλό μεσημεράκι τη Δευτέρα 13/2 με το Νίκο Μουτσινά και τη Ματίνα Νικολάου να είναι για άλλη μια φορά σε πολύ ανεβασμένη διάθεση.

Η γνωστή και αγαπημένη σε όλους μας Βάνια εμφανίστηκε και έκανε ένα παράπονο στο φίλο – συνάδελφο της, αφού το Σάββατο 11/2 όπως αποκάλυψε είχε τα γενέθλια της, με το Νίκο να λείπει από το πλευρό της.

Η παραγωγή και ο παρουσιαστής είχαν ετοιμάσει μια πρωτότυπη και πολύ ωραία έκπληξη για τη Ματίνα, με την ίδια να ξαφνιάζεται όταν είδε μπροστά της μια τεράστια τούρτα.

Η αφοπλιστική απάντηση της Νικολάου για το τηλεοπτικό της μέλλον


Το Σάββατο 11/2 η κάμερα του Open Weekend εντόπισε τη Ματίνα Νικολάου και μάλιστα κατάφερε να της αποσπάσει δηλώσεις σχετικά με τις συζητήσεις, που κάνει για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια αίσθηση μέσα από το Καλό μεσημεράκι, που συμμετέχει ως Βάνια μαζί με το Νίκο Μουτσινά, με τον οποίο έχει κάτι παραπάνω από άψογες σχέσεις, με τα ξεκαρδιστικά σχόλια μεταξύ τους να μη σταματάνε.

«Επιτέλους ξεκινάει και πάλι το J2US, θα γίνει χαμός. Έχω ακούσει κάποια ονόματα, αλλά ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί. Όχι, εγώ δεν ανανέωσα. Η Βάνια μπορεί να λέει ότι θέλει, η Ματίνα είναι το θέμα τι κάνει. Δεν ξέρω τι θα κάνω, εξαρτάται και από τι θα κάνει ο Νίκος. Είναι μια περίοδος που τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε σειρά, οπότε κι εγώ αναμένω για να δω πώς θα εξελιχθεί το μέλλον μου.

Δεν θα πήγαινα σε πάνελ, δεν μου ταιριάζει, δεν είμαι παρουσιάστρια. Μου αρέσει να κάνω τηλεόραση, αλλά με την ιδιότητα του ηθοποιού. Έχω πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο κριτήριο του Νίκου», είπε η Ματίνα Νικολάου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts