Έτοιμη να γίνει μαμά η ηθοποιός του Σασμού, Δανάη Παππά

Στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, μίλησε η Δανάη Παππά. Η ηθοποιός που υποδύεται στον Σασμό την Θοδώρα, έκανε αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια της σειράς, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Βέβαια, την συζήτηση της με το πάνελ της εκπομπής, την ξεκίνησε με spoiler για την επιτυχημένη δραματική σειρά, αφού σε λίγους μήνες έρχεται το φινάλε του δεύτερου κύκλου.

Τα spoiler για τον Σασμό

«Να σας δώσω μια ελπίδα. Προσωπικά σαν Δανάη θα σας πω τι θα ήθελα. Θέλω ο Αντώνης να είναι με την Μαρίνα. Να είναι μαζί να τα καταφέρουν. Να ζήσει αυτό το ζευγάρι επιτέλους αυτό το ζευγάρι του αξίζει να ζήσει», είπε αρχικά – δείτε αποκλειστικό για το μέλλον του Αντώνη μετά τον πυροβολισμό.

Όσον αφορά το ρόλο της «Πρέπει να το μάθω. Πρέπει να μπουν στη θέση του όλα από την Θοδώρα. Και ο Λευτέρης και ο Ευθύμης και ο Οδυσσέας. Θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια πως όλο και κάτι γίνεται. Αλλά δεν ξέρει η Θοδώρα τι είναι αυτή η κοπέλα, τι συμβαίνει. Πόσο σημαντική είναι στη ζωή του Λευτέρη».

«Ακόμη και αν ο Αστέρης με την Αργυρώ παντρευτούν δεν θα είναι αυτό το τέλος του σίριαλ», αποκάλυψε στη συνέχεια σχετικά με το φινάλε της σειράς. Σε ερώτηση για τυχόν τρίτο κύκλο, ειπώθηκε πως τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Η Αποκάλυψη της Δανάης Παππά για την προσωπική της ζωή

Στη συνέχεια, η Δανάη Παππά, ρωτήθηκε και για την προσωπική της ζωή, αφού εδώ και πολλά χρόνια ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της, Λάμπρου Λάζαρη. Δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτα τους και μέσω των social media εκφράζουν με διάφορες φωτογραφίες την αγάπη τους.

«Μου αρέσει να ζω το τώρα και να προσπαθώ να είμαι παρούσα στη στιγμή. Είμαι πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει η συναισθηματική σταθερότητα. Είμαι καταπληκτικά γιατί όλα τα υπόλοιπα, δουλειές, κτλ είναι ένας χαμός. Οπότε το σπίτι μου είναι σταθερό και όλα πάνε καλά», ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει μαμά: «Δεν είμαι τόσο σίγουρη αν είναι αναγκαίο τώρα πια αν έρθει ένα παιδί να υπάρξει και ένας γάμος. Το κάθε ζευγάρι αποφασίζει τι θα κάνει. Είμαι έτοιμη θεωρώ να γίνω μαμά. Δε ξέρω πότε αλλά, θεωρώ είμαι έτοιμη».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts