Αδαμαντίδης: Μετά την επανασύνδεση με την Κίρκη, της αφιέρωσε και το «Στην καρδιά»

Αδαμαντίδης: Ο τραγουδιστής φαίνεται πως δίνει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με την Βαρβάρα Κίρκη αφού μετά το αυτόφωρο, την προσωρινή κράτηση και τις μηνύσεις αμφότερων, ήρθε η επανασύνδεση για το ζευγάρι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Λίγες μόλις μέρες μετά την είδηση πως o τραγουδιστής είναι ξανά με τη Βαρβάρα Κίρκη, το ζευγάρι διασκέδασε μαζί στην Πάτρα και μάλιστα ο Θέμης Αδαμαντίδης ερμήνευσε για εκείνη γνωστές επιτυχίες του!

Ο τραγουδιστής πήγε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Παπαδόπουλος, πήρε το μικρόφωνο και μεταξύ των άλλων τραγουδιών, είπε και το τραγούδι «Στην καρδιά» έχοντας δίπλα του την Βαρβάρα η οποία τον κοιτούσε μέσα στα μάτια…

Υπενθυμίζεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά από μήνυση της συντρόφου του και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής, τον οποίο η μηνύτρια κατηγόρησε για σωματική βία, αφέθηκε ελεύθερος.

«Η δίκη αναβλήθηκε για 4 Οκτωβρίου. Υπήρχε αίτημα από την υπεράσπιση του Θέμη Αδαμαντίδη για την αναβολή. Επίσης δεν είχε προσκομιστεί η ιατροδικαστική έκθεση που περιμέναμε από την ιατροδικαστική υπηρεσία. Και κατόπιν αυτών η δίκη αναβλήθηκε για 4 Οκτωβρίου. Σε λίγες ημέρες πιστεύω πως θα είναι έτοιμη η ιατροδικαστική έκθεση και θα προσκομιστεί στο αρμόδιο δικαστήριο. Η κυρία Κίρκη δεν ήρθε στο δικαστήριο. Είναι μια γυναίκα που έχει κακοποιηθεί για μεγάλο διάστημα από τον σύντροφό της. Αντιλαμβάνεστε πως δεν θα μπορούσε να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση» είχε πει πριν λίγες μέρες στην εκπομπή «Alpha Τώρα» ο Απόστολος Λύτρας.

Φαίνεται πως άφησαν τα πάντα πίσω τους και κάνουν μία νέα αρχή στη σχέση τους!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts