Πίσω από τα κάγκελα ξανά ο Αδαμαντίδης – Συνελήφθη για ξυλοδαρμό

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Ιουνίου, μετά από την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό εις βάρος της.

Ο τραγουδιστής τα αρνήθηκε όλα, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να αφεθεί ελεύθερος.

Συνελήφθη από το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας Αλίμου, ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης. Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία της συντρόφου του ότι την τράβηξε από τα μαλλιά, άσκησε βία σε βάρος της και την έβρισε. Μετά από την σύλληψή του, ο εισαγγελέας του αυτόφωρου δεν έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος. Έτσι, θα περάσει το βράδυ του στα κρατητήρια της Αργυρούπολης και το Σάββατο 2 Ιουλίου θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρό­νο, όμως κρατούν τη σχέση τους μα­κριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει για τον τραγουδιστή, σε πρόδφατη συνέντευξή της: «Ο Θέμης είναι σημα­ντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Μένου­με μαζί και είμαστε παντού μαζί, στις συναυλίες, στο μαγαζί και οπουδήπο­τε αλλού. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts