Αδειάζει Κατσινόπουλο-Φραντζή-Ζαμπίδη η Ευαγγελία Πλατανιώτη

Αποχώρησε από το Nomads, καθώς από την αρχή οι συμπαίκτες της στους νομάδες των Ωκεανών την έβγαζαν προτεινόμενη προς αποχώρηση. Η όμορφη αθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε έξω από τα δόντια. Στο στόχαστρο της Ευαγγελίας μπήκαν κυρίως τρία άτομα: Δήμητρα Φραντζή, Γιώργος Κατσινόπουλος και Μιχάλης Ζαμπίδης. «Κάποιες συμπεριφορές που είχα δει στην αρχή τις θεωρούσα ψεύτικες. Η Δήμητρα στη συνέχεια άλλαξε τη συμπεριφορά της απέναντί μου. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης δεν ήταν τόσο κοντά μου όσο με άλλα άτομα από την παρέα. Ήταν κοντά με τη Βασιλική και την Όλγα.  Στοχοποιήθηκα από τον Γιώργο όταν ήταν αρχηγός και ήταν πιο εύκολο για όλους τους υπόλοιπους να δείξουν εμένα.

Μου έλεγαν να δείχνω χαρούμενη στις κάμερες. Τους είχα πει ότι δεν μπορώ να είμαι χαρούμενη όταν με ψηφίζει όλη η ομάδα και μου είπαν ότι ξέρεις πώς είμαστε εμείς οι αθλητές, ξεκινάει ο αρχηγός και πάμε. Λέω δεν είναι έτσι, σε μια ψηφοφορία πρέπει να έχεις τη γνώμη σου και την άποψή σου. Ο Γιώργος μου ζήτησε συγγνώμη τώρα στο τέλος».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:
Ο Νικόλας Παπαδόπουλος «αδειάζει» την ομάδα του Ωκεανού

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts