Ο Νικόλας Παπαδόπουλος «αδειάζει» την ομάδα του Ωκεανού

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος όπως όλοι γνωρίζουμε, αποχώρησε από το Nomads αφού η γιατρός του ριάλιτι έκρινε σωστό λόγω του τραυματισμού του να μην συνεχίσει! Σήμερα,  ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και δεν δίστασε να εκφράσει την πικρία του προς τους συμπαίκτες του, προς την ομάδα του Ωκεανού! Ο Νικόλας μεταξύ άλλων είπε: «Οι μάχες μας, δείχνουν αυτό που είμαστε. Όσες μάχες έχουμε παλέψει, δείχνουν αυτό που θα γίνουμε. Ότι ζούσαμε εκεί ήταν επί δέκα. Η συγκεκριμένη στιγμή είναι δικαιολογημένη, εγώ τους δικαιολογώ σε όλα. Περίμενα λίγο περισσότερο «συμπόνοια»… Δεν έχω να πω κάτι κακό για κανέναν, ειλικρινά! Αν είχε χτυπήσει κάποιος άλλος παίκτης, εγώ θα ήμουν δίπλα του, κολλητά του, θα προσπαθούσα να τον βοηθήσω. Θα το έβλεπα σε βάθος χρόνου… ».
Και τόνισε ότι υπήρχαν κάποιοι παίκτες που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αποτραβήχτηκαν από δίπλα του και γι’ αυτό στεναχωρήθηκε! (Συνεχίστε παρακάτω…)

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και τι άλλο αποκάλυψε στην Φαίη Σκορδά:

Nomads: Το Μήνυμα Του Χανταμπάκη Στην Όλγα Πηλιάκη! «Λυγίζει» Η Παίκτρια Των Ωκεανών!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts