Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 41 ετών.
Η Αλεξάνδρα και ο Ντέμης γνωρίστηκαν στα τέλη του 2022 μέσω κοινών φίλων. Η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα, και οι δυο τους έγιναν σύντροφοι ζωής για σχεδόν δυόμισι χρόνια. Ήταν διακριτικοί ως ζευγάρι, αλλά όσοι τους γνώριζαν μιλούν για έναν ισχυρό δεσμό.
Με πλούσιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο, η Αλεξάνδρα είχε πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολυτεχνείο και εργαζόταν σε κορυφαία εταιρεία στον χώρο της ένδυσης. Ήταν δραστήρια, μορφωμένη και ιδιαίτερα αγαπητή στον κοινωνικό της κύκλο.
Πολλοί τη θυμούνται και από τα παιδικά τους χρόνια, όταν συμμετείχε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Καληνύχτα μαμά», ενσαρκώνοντας τη μικρή Μαργαρίτα. Στη σειρά, τον ρόλο της μητέρας της είχε η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη.
Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου διατηρούσε φιλικές σχέσεις με γνωστά πρόσωπα, όπως η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαριλού Κόζαρη, σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη. Όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο ευγενικό, δοτικό και χαμηλών τόνων.
Η είδηση του πρόωρου θανάτου της προκαλεί συγκίνηση και αφήνει ένα μεγάλο κενό σε όσους την αγάπησαν.
- Κατερίνα Καινούργιου: Ραγίζει καρδιές το σκίτσο για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου που έφυγε από τη ζωή
- Οι πρώτες του δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του
- Έφυγε από τη ζωή ο Δάκης! Η άγνωστη συγγένεια με τον Ντέμη Ρούσσο, η ασθένεια και η κηδεία!
- Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Μοναχός - Η πολυτάραχη ζωή του, το έμφραγμα και η πικρία
- Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Τζούμας! Η τελευταία εμφάνισή του και τα αίτια του θανάτου του!
- Νέος Κόσμος: Έφυγε από τη ζωή ο 86χρονος που ζούσε εξόριστος στο μπαλκόνι του







