Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Τζούμας! Η τελευταία εμφάνισή του και τα αίτια του θανάτου του!

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 78 χρονών ο Κωνσταντίνος Τζούμας ο οποίος είχε γίνει γνωστός τόσο για τους ρόλους του ως ηθοποιός όσο και για τις δημόσιες τοποθετήσεις του, που για πολλούς ήταν προκλητικές.

Ο ηθοποιός, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα καθώς τον πρόδωσε η καρδιά του, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας καθώς είχε διαγνωστεί και με καρκίνο όμως συνέχιζε να αντιμετωπίζει τη ζωή με χιούμορ και αισιοδοξία ενώ δεν είχε εγκαταλείψει την καθημερινότητά του.

Γι’ αυτό και η είδηση του θανάτου του σήμερα (25/6) έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας γεννήθηκε το 1944 στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Πασαλιμάνι και την Αθήνα ως μέλος μιας αστικής οικογένειας. Στα 15 του έχασε τη μητέρα του και στα 18 του ξεκίνησε να σπουδάζει ηθοποιός στη Σχολή Θεοδοσιάδη. Ενώ παρακολουθούσε μαθήματα χορού στη σχολή της Ζουζούς Νικολαϊδη, αρχές δεκαετίας του ’70 εγκαταστάθηκε στην Νέα Υόρκη με σκοπό να γίνει χορευτής. Μπορεί να μην κατάφερε να γίνει χορευτής, αλλά έμεινε τέσσερα στο Μανχάταν κερδίζοντας πολλές εμπειρίες.

Τα τελευταία χρόνια είχε αφοσιωθεί στην ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσίαζε στον σταθμό Εν Λευκώ και η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει σε δρόμο του Κολωνακίου όπου συνήθιζε να κάνει την πρωινή του βόλτα και να πίνει τον καφέ του στο στέκι του στην Πλατεία.

Η τελευταία του εμφάνιση στο Κολωνάκι πριν από μερικούς μήνες.
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts