Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Αποκάλυψε το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει για σίριαλ

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έχει καταφέρει να συμμετάσχει σε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες.

Το πρωί της Δευτέρας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου-Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο στον οποίο αποκάλυψε ποια ήταν η τελευταία φορά που της έγινε πρόταση γάμου αλλά και τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή αυτό το διάστημα.

«Στη ζωή δεν αποκλείουμε τίποτα γιατί η ζωή είναι πάντα γεμάτη ανατροπές. Η τελευταία φορά που μου έγινε πρόταση γάμου ήταν η τελευταία φορά που παντρεύτηκα… Αυτή την περίοδο, μπορώ να σου πω απλά ότι είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον λόγο που έχει δέκα χρόνια να εμφανιστεί σε τηλεοπτική σειρά αλλά και τα υπέρογκα ποσά με τα οποία αμοίβονταν στο παρελθόν οι ηθοποιοί.

«Δεν έφτασα στο σημείο να πω πως δεν έχω να πληρώσω το νοίκι μου αλλά λίγο στο παρά πριν. Δεν κάνω τηλεόραση τα τελευταία δέκα χρόνια γιατί δεν έχω προτάσεις. Η τελευταία μου δουλειά στην τηλεόραση δεν είχε κανένα οικονομικό αντίκρισμα. Πέσαμε ακριβώς πάνω στην κρίση. Κάναμε 100 επεισόδια και δεν πληρωθήκαμε κανένα… Ισχύει αυτό που λένε ότι κάποτε οι ηθοποιοί έπαιρναν σχεδόν 10.000 το επεισόδιο. Προσωπικά δεν το έχω πάρει γιατί θεωρούσα πάντα ότι οι 10.000 είναι υπερβολή. Έχω πάρει λίγο πιο κάτω, 6.000-7.000…»
Βέβαια δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τον λόγο που την έκανε να αποχωρήσει από τους «Δυο ξένους» μιας και εκείνη την περίοδο ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

«Από τους δυο ξένους έφυγα γιατί μου είχε γίνει πρόταση να πάω στις «Επιθυμίες« του ΑΝΤ1 που ήταν εξαιρετικός ρόλος και πιο πρωταγωνιστικός, το θεώρησα ένα καλό βήμα για την καριέρα μου«.

Δείτε τι είπε για τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας αλλά και τα περίεργα μηνύματα που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts