Ανησυχία για πρώην παίκτη του MasterChef: «Διαγνώστηκα με αυτοάνοσο… δεν είναι πλήρως θεραπεύσιμο»

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης που απολαύσαμε σε παλιότερο κύκλο του MasterChef ανέβασε μία ανάρτηση μετά από την είδηση ότι βίωνε μία περιπέτεια υγείας. Ο Χάμπος, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι και παλιότερα και οι συμπαίκτες του, ο οποίος είναι από την Κύπρο και είχε καταφέρει να αναδείξει τις μαγειρικές του ικανότητες μέσα από το reality μαγειρικής, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτοάνοσο νόσημα.

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Ευχαριστώ πολύ όλους, για τα μηνύματα και τον ενδιαφέρον για την υγεία μου τις τελευταίες μέρες , δόξα τον Θεό όμως όλα καλά. Διαγνώστηκα με αυτοάνοσο, το οποίο ταλαιπωρήθηκα αρκετά το τελευταίο διάστημα, και που δυστυχώς δεν είναι πλήρες θεραπεύσιμο, αλλά δεν θα αποτελεί κίνδυνο, όσο το κρατώ «κοιμισμένο».

Ευχαριστώ λοιπόν και πάλι, μακάρι να είμαστε γέροι και δυνατοί κάθε φορά, και η υγεία είναι πάνω από όλα, τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό. Να προσέχετε τον εαυτό σας, μακριά από το άγχος ειδικά, γιατί «σαν την υγεία, εν εσιει».

Ο γνωστός σεφ από τότε που τελείωσε το παιχνίδι ζει στην Κύπρο και ακολουθεί την καριέρα που πάντα ονειρευόταν στις κουζίνες. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του, όμως το ξαφνικό πρόβλημα υγείας πού του παρουσιάστηκε, ανέκοψε τη φόρα που είχε πάρει.

Ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά από εδώ και στο εξής για τον Χαράλαμπο.

Δείτε παρακάτω βίντεο με μία από τις πιο πρόσφατες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts