Αντιγηραντικές και ευεργετικές τεχνικές μασάζ στα χέρια της beauty expert Έλενας Κοκκαλίδου

Η αγαπημένη beauty expert των γυναικών Έλενα Κοκκαλίδου, γνωστή για την τεχνική της στις extension βλεφαρίδες, αλλά και το brow lamination για τέλεια φρύδια, έχει χαρίσει σε επώνυμες και μη ονειρικό βλέμμα. Ανάμεσα στις θεραπευτικές υπηρεσίες που η ίδια προσφέρει είναι και το massage gua sha, μια τεχνική ανάπλασης και σύσφιξης του δέρματος για το πρόσωπο και τον λαιμό.

Το μασάζ gua sha  που προέρχεται από τον κινεζικό πολιτισμό και τις γκέισες αποτελεί μια θεραπεία χαλάρωσης από το στρες και την ένταση μέσω της αποστράγγισης της λέμφου από τις τοξίνες. Λειτουργεί από μέσα προς τα έξω και γίνεται τόσο θεραπευτικά όσο και προληπτικά. Καταπολεμά το πρήξιμο σε συνδυασμό με τεχνικές ανάπλασης και σύσφιξης της επιδερμίδας του προσώπου με στόχο την αντιγήρανση. Η θεραπεία γίνεται με πέτρες χαλαζία, είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και το θεραπευτικό αποτέλεσμα είναι εσωτερικό, από εκεί που ξεκινούν τα προβλήματα χαλάρωσης και ρυτίδων.

Οι περιοχές όπου εφαρμόζεται το gua sha για να καθαριστεί η λέμφος εκτείνονται από τη γραμμή ανάμεσα στα φρύδια μέχρι τη γραμμή τριχοφυΐας στο μέτωπο. Από το κέντρο του μετώπου πάνω από τα φρύδια προς τους κροτάφους. Κατά μήκος του οστού κάτω από τα φρύδια. Στις σακούλες κάτω από τα μάτια, από το πλαϊνό της μύτης μέχρι τον κρόταφο και τη γραμμή τριχοφυΐας στο μέτωπο. Στα μάγουλα, από το πλαϊνό της μύτης μέχρι το μέσο του αυτιού. Στην περιοχή του στόματος μέχρι το αυτί. Από το κέντρο στο κάτω χείλος μέχρι τον λοβό του αυτιού. Κάτω από το πιγούνι (προγούλι) μέχρι τη βάση του αυτιού. Από τη σιαγόνα και το αυτί μέχρι το κέντρο της κλείδας.

Έτσι επιτυγχάνεται η θεραπεία του προσώπου και του λαιμού συνολικά. Σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες για βλεφαρίδες και φρύδια που προσφέρει η Έλενα Κοκκαλίδου το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό και μπορεί να προσφέρει ανανέωση και αυτοπεποίθηση σε γυναίκες κάθε ηλικίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα @elenakokkalidou_beautywork στο Instagram για να μαθαίνετε πρώτες τα tips και τις συμβουλές της beauty expert.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts