Συμβουλευτείτε την ειδικό και αποκτήστε επιτέλους τις βλεφαρίδες των ονείρων σας

Ονειρεύεστε κι εσείς να ξυπνήσετε ένα πρωί με υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες;

 Η επιθυμία σας μπορεί να πραγματοποιηθεί. Το υπόσχεται η ειδικός, που δεν είναι άλλη από την, εξειδικευμένη στις βλεφαρίδες, beauty expert Έλενα Κοκκαλίδου. Δε χρειάζεται παρά ν’ αναζητήσετε το λογαριασμό της στο Instagram για να πείτε αντίο στη μάσκαρα και να πετάξετε τα ψαλιδάκια γυρίσματος βλεφαρίδων. 

Ανανεώστε το πρόσωπό σας με την πιο ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο και αποκτήστε έντονο, sexy βλέμμα. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό καθώς οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία προς μία και αναδεικνύει βλέμμα και πρόσωπο. Δε χρειάζεται τίποτα παραπάνω για να κάνετε την πιο επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνισή σας!

Και μη μείνετε εκεί. Δοκιμάστε το μασάζ  gua sha  που προέρχεται από τον κινεζικό πολιτισμό και τις γκέισες και αποτελεί μία θεραπεία χαλάρωσης από το στρες και την ένταση μέσω της αποστράγγισης της λέμφου από τις τοξίνες. Λειτουργεί από μέσα προς τα έξω και γίνεται τόσο θεραπευτικά όσο και προληπτικά. Καταπολεμά το πρήξιμο σε συνδυασμό με τεχνικές ανάπλασης και σύσφιξης της επιδερμίδας του προσώπου με στόχο την αντιγήρανση.

Έτσι επιτυγχάνεται η θεραπεία του προσώπου και του λαιμού συνολικά.

Ο συνδυασμός των δύο τεχνικών, που αποτελούν σταθερή εξειδίκευση της beauty expert εξασφαλίζει την ανανέωση προσώπου και βλέμματος με τον πιο επιτυχημένο και ασφαλή τρόπο. 

Πιστή στη δέσμευση της να προσφέρει στους πελάτες της, μέσα από την αισθητική περιποίηση, η Έλενα Κοκκαλίδου διατηρεί έναν ενημερωμένο και πλούσιο λογαριασμό στο  Instagram. Μπορείτε, πολύ απλά, ν’ απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.instagram.com/elenakokkalidou_beautywork/

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts