Απολαύστε τη βεράντα ή τον εξωτερικό σας χώρο αυτό το καλοκαίρι με το ΔΙΑΦΑΝΟ

Οι απόλυτες καλοκαιρινές προτάσεις για έπιπλα κήπου και βεράντας,  έρχονται και αυτό το καλοκαίρι από τη νέα συλλογή επίπλων εξωτερικού χώρου ΔΙΑΦΑΝΟ.
Μήνα καθιστικού θα μπορούσαμε να ονομάσουμε τον Ιούνιο.
Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε, συζητήστε, πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας, διαβάστε το βιβλίο σας ή απλά αφεθείτε στην ομορφιά του χώρου που εσείς έχετε δημιουργήσει.
Συμπληρώστε τον χώρο σας με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ διακόσμησης που θα σας χαρίσουν την ατμόσφαιρα που  επιθυμείτε να απολαμβάνετε.
Αυτό τον μήνα σας προτείνουμε 3 ξεχωριστά σετ καθιστικού.
Μία από τις προτάσεις είναι το γωνιακό σετ καθιστικό κήπου OUTOPIA.


Συνδυασμός από μεταλλικό σκελετό και wicker υψηλής ποιότητας με 100% αδιαβροχοποιημένα μαξιλάρια.  Το τραπέζι με επιφάνεια από pollywood σας προσφέρει την απόλαυση ενός άνετου γεύματος.
Χαλαρώστε, απολαύστε, ηρεμήστε.



Σετ καθιστικό κήπου NAHIA.

Με το σετ καθιστικού NAHIA, ανανεώνετε τον κήπο ή τη βεράντα σας δίνοντας μια νέα ατμόσφαιρα στον χώρο σας.
To σετ καθιστικού αποτελείται από 1 διθέσιο καναπέ, 2 πολυθρόνες και 1 τραπεζάκι coffee, όλα από μεταλλικό σκελετό με επένδυση από wicker και μαξιλάρια πολυεστερικά αδιαβροχοποιημένα.
Σίγουρα θα βρει τη θέση του στο δικό σας χώρο.

Μια ακόμη πρόταση για να μεταμορφώστε πλήρως τον κήπο ή τη βεράντα σας σε μια όαση χαλάρωσης και ομορφιάς,  είναι το στιλάτο καθιστικό BOCA. 

Ένα ολοκληρωμένο σετ από διθέσιο καναπέ, δύο πολυθρόνες και τραπέζι τραπεζαρίας για στιγμές φαγητού, ποτού,  συζήτησης και απόλυτης ηρεμίας.  
Το καθιστικό είναι από σκελετό μεταλλικό με επένδυση wicker υψηλής ποιότητας. Το τραπέζι τραπεζαρίας έχει επιφάνεια από pollywood και τα μαξιλάρια καθίσματος είναι 100% αδιαβροχοποιημένα για να κάθεστε άνετα μετά το μπάνιο σας στην πισίνα ή τη θάλασσα.

Βρείτε όλα τα σετ αλλά και πολλά ακόμα στο παρακάτω link: https://www.diafanostores.gr/kathistiko-kipos-veranta-2

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts