Πολυθρόνες: Οι πρωταγωνίστριες του σαλονιού στο Διάφανο!

Η πολυθρόνα δίνει τον ρυθμό στη διακόσμηση και τη ζεστασιά στη ζωή μας. Το στιλ στο σπίτι μας και την οικειότητα στην καθημερινότητά μας. Στο ΔΙΑΦΑΝΟ και στη νέα συλλογή επίπλων 2022 θα βρείτε εκείνη που εκφράζει απόλυτα το προσωπικό σας γούστο και το ύφος που θέλετε στο καθιστικό σας -και όχι μόνο!

Φθινόπωρο σημαίνει επιστροφή στο σπίτι σιγά σιγά. Διάθεση για cocooning, διάθεση για ζεστασιά και χαλάρωση. Στιγμές προσωπικής ηρεμίας συντροφιά με μια κούπα καφέ ενώ έξω ψιλοβρέχει ή με ένα ποτήρι κρασί καθώς διαβάζουμε το βιβλίο μας. Φυσικά, από την εικόνα δεν μπορεί να λείπει η πολυθρόνα. Το ιδανικό location για μια φθινοπωρινή “αγκαλιά” που οριοθετεί με τον πιο στιλάτο τρόπο τον χρόνο που θέλουμε να αφιερώσουμε στον εαυτό μας.

Η πολυθρόνα είναι η πριγκίπισσα της διακόσμησης. Μπορεί να συνυπάρξει αρμονικά με τον υπόλοιπο χώρο ή να διαφοροποιηθεί δίνοντας τον τόνο και τον χαρακτήρα στο σύνολο. Η πολυθρόνα είναι το έπιπλο που θα έρθει να προσθέσει ενδιαφέρον, αυτό το “κάτι” που θα κάνει τη διαφορά.

Μοντέρνα ή κλασική, σε έντονες ή παστέλ αποχρώσεις, με ευθείες γραμμές ή με καμπύλες, με ψηλή πλάτη ή χαμηλόμεση, στο ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρείτε ακριβώς εκείνη που ταιριάζει στην αισθητική σας και στην προσωπικότητά σας.

Ανανέωση!

Είναι η ιδανική εποχή για αλλαγές. Ιδανική για να ανανεώσετε το σπίτι σας. Και οι πολυθρόνες έχουν αυτήν τη μαγική ιδιότητα. Μπορούν να δώσουν χαρακτήρα και να γίνουν το επίκεντρο, μπορούν να μας αλλάξουν τη διάθεση. Έχουν τόσο ισχυρή προσωπικότητα που μπορούν να μεταμορφώσουν ολόκληρο τον χώρο, αρκεί να έχουν ένα ξεχωριστό design, ύφος ή χρώμα.

Δεν χρειάζεται να αλλάξετε ολόκληρη τη διακόσμηση. Κάτι τέτοιο άλλωστε θα κόστιζε πολύ. Μπορείτε απλά να επενδύσετε σε μια ξεχωριστή πολυθρόνα που θα δώσει τον ρυθμό, να προσθέσετε μερικά ακόμα αξεσουάρ και ο χώρος θα ανανεωθεί.  

Προσοχή στις αναλογίες!

Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως στην επιλογή μιας πολυθρόνας είναι το μέγεθος. Εξαρτάται από το δωμάτιο που σκοπεύετε να την τοποθετήσετε. Είναι σημαντικό να τηρούνται οι αναλογίες ώστε να έχετε ένα αρμονικό και ισορροπημένο αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, η επιλογή στα υφάσματα, τις υφές, τα χρώματα, τον σχεδιασμό εξαρτάται απόλυτα από το προσωπικό σας ζητούμενο και γούστο.

Υπολογίστε λοιπόν να υπάρχει περιθώριο γύρω από την πολυθρόνα, υπολογίστε την απόσταση από τα υπόλοιπα έπιπλα και από την τηλεόραση -αν πρόκειται να την τοποθετήσετε στο καθιστικό.

Γωνιές με στιλ!

Η πολυθρόνα είναι πρωταγωνίστρια. Και μπορεί από μόνη της να δημιουργήσει ζεστές και κομψές γωνιές στο σαλόνι, στην κρεβατοκάμαρα, σε ένα ευρύχωρο χολ. Είναι το κεντρικό σημείο αναφοράς. Χρειάζεται απλά δίπλα της ένα επιδαπέδιο φωτιστικό ίσως, ένα βοηθητικό τραπεζάκι, μερικά cosy μαξιλάρια, διακοσμητικά αντικείμενα, ένα φυτό εσωτερικό χώρου… και έτοιμο το αγαπημένο σας σημείο στο σπίτι! Με έθνικ, ρομαντική, μοντέρνα, μίνιμαλ ή κλασική διάθεση. Θα εξαρτηθεί από το ύφος των πραγμάτων που της ταιριάζουν και θα επιλέξετε να την πλαισιώσετε.

Χρωματική αρμονία!

Μια πολυθρόνα σε ουδέτερο χρώμα είναι χωρίς αμφιβολία μια διαχρονική επένδυση. Και σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε. Να τη μεταμορφώνετε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά με όσα την πλαισιώνουν. Μια διακοσμητική διαδρομή που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι η χρωματική αρμονία. Κοντινές ζεστές αποχρώσεις και ιδιαίτερες υφές θα δώσουν ένα κομψό και ζεστό αποτέλεσμα. Μπορείτε επίσης να δώσετε ένα διαφορετικό twist, προσθέτοντας ένταση με μαξιλάρια και διακοσμητικά σε έντονα χρώματα. Εξαρτάται από το γούστο και τη διάθεσή σας.

Με άρωμα από το παρελθόν

Οι μπερζέρες, οι πολυθρόνες με τα “φτερά” που προσφέρουν το απαραίτητο privacy σε όποιον κάθεται -για να διαβάσει, για να απομονωθεί, για να ηρεμήσει. Αυτή ήταν η λογική τους όταν πρωτοδημιουργήθηκαν. Αυτές οι κλασικές άνετες πολυθρόνες με την ψηλή πλάτη που θυμίζουν κάτι από το παρελθόν γίνονται πηγή έμπνευσης και δημιουργούν σύγχρονης αισθητικής κομμάτια που θα βρείτε στο ΔΙΑΦΑΝΟ.

Vintage γοητεία

Και ποιος δεν έχει ονειρευτεί να έχει μια κουνιστή πολυθρόνα. Vintage έμπνευση, σύγχρονο design και άνεση. Μια ξεχωριστή επιλογή με την οποία μπορείτε να δημιουργήστε ιδιαίτερα αγαπημένες γωνιές στο σπίτι. Στο σαλόνι, στην κρεβατοκάμαρα ή στο παιδικό δωμάτιο όπου θα κάνει το νανούρισμα του μωρού απολαυστικό. Χωρίς αμφιβολία είναι η πολυθρόνα που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα και τα θετικά σχόλια. Μπορείτε να διακοσμήσετε με μαξιλάρια, ένα ριχτάρι, ένα φυτό εσωτερικού χώρου και ο χώρος σας να αποκτήσει αμέσως μια ιδιαίτερη ταυτότητα με πολύ στιλ.

Statement piece!

Αν αναζητάτε μια statement πολυθρόνα που θα ξεχωρίζει στο χώρο και θα δίνει τον δικό της ρυθμό τότε πρέπει να κατευθυνθείτε προς μία με ιδιαίτερη απόχρωση και ξεχωριστό design.

Η ρετρό έμπνευση συναντά τη σύγχρονη αισθητική, για ένα μοντέρνο σπίτι με προσωπικότητα, φινέτσα και έντονο στιλ.

Λιτές, καθαρές γραμμές!

Το σκανδιναβικό στιλ κερδίζει συνεχώς έδαφος χάρη στη λιτότητά του. Η γοητεία του μινιμαλισμού, η καθαρότητα των γραμμών, η αποθέωση της άνεσης, η ασφάλεια της απλότητας.

Ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να δώσουν “αέρα” στο καθιστικό τους, μιας και το διακοσμητικό τρικ που θα κάνει τον χώρο σας να δείχνει μεγαλύτερος είναι η επιλογή επίπλων με λεπτά άκρα, που δεν εμποδίζουν το βλέμμα.

Bold Colours

Σε ένα χρωματικά ουδέτερο δωμάτιο τολμήστε να προσθέσετε μια πολυθρόνα με έντονο χρώμα. Αμέσως ο χώρος θα ζωντανέψει, θα αποκτήσει ένταση και λάμψη. Δοκιμάστε αποχρώσεις από τη φθινοπωρινή παλέτα -κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο και διακοσμήστε με μεταλλικές λάμψεις -χρυσές ή μπρούτζινες. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει! Μοντέρνα πολυθρόνα σε υπέροχα χρώματα με περιστρεφόμενη βάση 360μοιρών!

Μπείτε στον μαγικό κόσμο των καταστημάτων ΔΙΑΦΑΝΟ ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα diafanostores.gr και βρείτε τις πολυθρόνες που θα γεμίσουν το σπίτι σας με στιλ, ζεστασιά και κομψότητα. Χρώματα, υφές, ποιοτικά υφάσματα σε μοντέρνο ή κλασικό design, που θα σας βοηθήσουν να αποτυπώσετε την προσωπική σας αισθητική!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts