Από πρωταγωνίστρια του Σειρηνάκη… γιατρός στο Νοσοκομείο της Σύρου

Προσοχή παιδιά! Δεν τρολάρουμε. Η είδηση είναι πέρα ως πέρα αληθινή και έχει ως εξής: Η 25χρονη, Αφροδίτη Αδάμη, Άννα Μαρία όπως είναι το πραγματικό της όνομα, έγινε γνωστή από τις συμμετοχές της σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. «Πορνό τέλος» λέει η πτυχιούχος ιατρικής του πανεπιστημίου Πατρών, που κάνει το αγροτικό της στη Σύρο.  Αποφάσισε να κάνει στροφή για τα μάτια του Σέρβου αγαπημένου της. Έτσι άφησε πίσω τις ταινίες του Σειρηνάκη και πλέον ετοιμάζεται να γίνει καλή σύζυγος, νοικοκυρά και επιστήμονας.
Η ίδια δηλώνει: «Ο άντρας αυτός με έκανε να δω τη ζωή με άλλο μάτι. Να αλλάξω ως άνθρωπος. Το μόνο που θέλω είναι να γίνω καλή σύζυγος και γιατρός και στο μέλλον να αποκτήσω μαζί του παιδιά, που θα ολοκληρώσουν την ευτυχία μας. Ασχολήθηκα με το χώρο του πορνό, το έζησα και τέλος. Όλοι κάνουμε λάθη. Ωστόσο η ζωή προχωρά και σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Μέσα από αυτό το λειτούργημα, θα γίνω καλύτερη ως άνθρωπος και ως σύζυγος. Ο άντρας μου είναι σπουδαίος και ασχολείται επαγγελματικά με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Γνωρίζει για το παρελθόν μου και με στηρίζει στα νέα μου βήματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το χαμηλό προφίλ της Άννας Μαρίας, η διοίκηση του νοσοκομείου φαίνεται έντονα ενοχλημένη καθώς η παρουσία της πρώην πορνοστάρ και νυν γιατρού στα επείγοντα, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο, πολλά από τα οποία θεωρούνται άκρως συκοφαντικά για το νοσοκομείο.

anna_giatros

Διαβάστε επίσης:

Mουσουλμάνα με ελληνική καταγωγή πήγε στο τουρκικο The Voice με ελληνικό τραγούδι

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts