Νεκρή η 20χρονη πορν0στάρ Olivia Nova!

Απανωτά δείχνουν να είναι τα σοκ στη βιομηχανία πορνό καθώς, μετά τον θάνατο της Yurizan Beltran από ναρκωτικά, την αυτοκτονία της August Ames και τον θάνατο της Shyla Stylez στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, υπάρχει και άλλη απώλεια. Πρόκειται για τη μόλις 20 ετών Olivia Nova, που είναι η τέταρτη κατά σειρά πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών που χάνει τη ζωή της τους τελευταίους δύο μήνες. Ο θάνατός της έρχεται λιγότερο από έναν χρόνο μετά το θάνατο του φίλου της από αυτοκτονία. Σε ένα tweet από τον Δεκέμβριο, η Nova έγραψε ότι θα πεθάνει πριν από τα γενέθλιά της τον Απρίλιο. Η καριέρα της Nova σε ενήλικες ταινίες ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2017. «Ενώ την εκπροσωπούσαμε για σύντομο χρονικό διάστημα, γνωρίσαμε την Olivia ως ένα όμορφο κορίτσι με μια πολύ γλυκιά και ήπια προσωπικότητα», ανέφερε η LA Direct Models, σύμφωνα με το XBIZ.com.

Ο θάνατος της νεαρής πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών κοινοποιήθηκε από την εταιρεία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου LA Direct Models. Όπως έγινε γνωστό, το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε σε διαμέρισμα που διέμενε στο Λας Βέγκας.

https://www.instagram.com/p/BczMnNHHj88/

Διαβάστε κι αυτό:

Τελικά παντρεύεται ή όχι; Η Αγγελική Ηλιάδη δίνει την απάντηση της για τον πολυσυζητημένο γάμο της!

Γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε στο Happy Day πως είναι έγκυος και δεν εννοούμε τη Σταματίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts